Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 10 llocs per posar-vos macos a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

room 28 perruqueria
ⒸMaria Dias

10 llocs per posar-vos macos a Barcelona

La combinació entre sol i platja sol incrementar el nostre atractiu natural. Però en volem més. L'app i plataforma Treatwell ens ajuda a geolocalitzar centres de bellesa, filtrar per preus i característiques i a fer que cuidar-nos sigui molt més fàcil.

Per Time Out en col·laboració amb Treat Well
Advertising

Voleu fer-vos les ungles? Un allisat japonès? Heu descobert que la barba 'hipster' us dóna calor a l'estiu i us la voleu arreglar? Eliminar unes taquetes a la pell? Neteges de cutis, massatges, tractaments corporals de tota mena... Treure el màxim partit el vostre actractiu serà molt més fàcil en aquest deu establiments destinats a posar-vos (encara més) macos. 

Skin Inc

1. Skin Inc

Si sou dels que penseu que un tractament de bellesa ha de ser molt més que un tractament de bellesa, ja sigui facial o corporal, i que s'ha de fer en un ambient agradable, amb bones vibracions i amb la sensació constant que us mimen i cuiden, Skin Inc és el vostre lloc. I és que no solament tenen una àmplia oferta de tractaments per a homes i dones, sinó que us assessoraran sobre quins són els productes que més us convenen i us tractaran tan i tan bé que, avisem, no voldreu marxar. 

Balmes, 96. 

Isaac Le Blanc
Isaac Le Blanc

2. Isaac Le Blanc

Hi ha un moment a la vida en què aprens que no és el mateix que et tallin els cabells que fer-te tallar els cabells per un estilista, que estudiarà la teva cara, el teu look i, si ens posem una mica trascendentals, la teva aura. Un estilista que farà miracles amb la teva imatge i t'oferirà un assessorament personalitzat sobre tot el que tingui a veure amb el tema capilar. Tractaments de tot tipus, estilismes, maquillatges i tècniques de color innovadores (des de les metxes balayage al shatush o la tècnica sunshine), l'oferta d'Isaac Le Blanc és àmplia i cuidada, i significa l'adéu definitiu als serrells desiguals, els tints de colors impossibles i el clàssic penediment que acompanya una sessió fallida de perruqueria.  

Mallorca, 270.

Advertising
Buda Nails

3. Buda Nails

Fer-se les ungles a Buda Nails és un gest que trascendeix el fet de fer-se les ungles, ja que el que pretèn aquest centre de bellesa de Sarrià és oferir a les seves clientes un espai de relax i desconnexió, on experimentar una profunda sensació de benestar. Sortir de Buda és fer-ho amb unes mans meravelloses, però també amb una injecció de pau que us ajudarà, de ben segur, a enfrontar-vos amb bones vibracions al que queda de dia. I de setmana, i de mes... 

Osi, 22. 

Mandala

4. Mandala

Reflexoteràpia podal, manicures, pedicures i una àmplia oferta de massatges (relaxant, tailandès, kerala, amb pedres calentes, a quatre mans, quiromassatge, lomi lomi...) és part de l'oferta d'un centre agradable i tranquil, que busca la pau interior, la bellesa exterior i, sobretot, la consciència del que està passant. Mandala té, a més, diferents tipus de tractaments facials, des de la neteja de cutis exprès al vitaminic mask. La seva manicura amb servei de sauna és l'oferta ideal per aturar un moment l'estrès del dia a dia i dedicar-nos una estona de relax. 

Diputació, 153.

Advertising
Backstage Barcelona

5. Backstage Barcelona

D'entre la completa oferta de tractaments capilars, aquest elegant saló de bellesa de Sarrià compta, a més, amb propostes innovadores, com ara l'efecte botox capilar. El personal de Backstage us brindarà en tot moment assessorament personalitzat i us indicarà, en el cas que ho desitgeu, quina és la coloració més indicada o el tractament més adient per als vostres cabells. 

Av. Diagonal, 624. 

AcquaSanna

6. AcquaSanna

Aquest paradís dels tractaments corporals i facials és un oasi on et cuiden per fora però també per dins. I és que AcquaSanna està especialitzat en tractaments de bellesa holístics, que poden ser des de drenatges limfàtics manuals –també en tenen per a embarassades– a rejoveniments facials, tractaments per a peus i diversos serveis antiaging en funció de les necessitats.  

Balmes, 224. 

Advertising
Beauty Fabrik

7. Beauty Fabrik

Aquest centre de L'Eixample és el lloc ideal per fer-nos una sessió integral de bellesa i relax i sortir amb les ungles fetes, un lifting facial, un massatget amb aromateràpia, una exfoliació de cos i, si ho desitgem, un massatge a quatre mans, perfectament depilats i amb la pell de seda gràcies a una exfoliació corporal. Beauty Fabrik fabrica bellesa i vosaltres sortireu del seu agradable espai en ple Eixample bastant més atractius, més feliços i molt més relaxats.  

Consell de Cent, 277. 

Benestar

8. Benestar

Benestar ofereix una àmplia gamma de tractaments que us faran embogir quan feu una ullada a la seva carta, amb nombroses propostes corporals i facials que faran augmentar el vostre sex-appeal només amb llegir-la. Entre els corporals hi trobem des de la radiofreqüència a la presoteràpia, el lipolàser, la cavitació i tot un seguit de propostes per a afinar la silueta, mentre que la gamma facial és un festival de propostes que poden ser des de la microdermoabrasió a una hidratació facial tensora.  

Travessera de Gràcia, 69.  

Advertising
Lessentia

9. Lessentia

La gent de Lessentia creu, i amb tota la raó, que bellesa i benestar són dos conceptes que per força han d'anar plegats. Aquest centre fa seu allò de mens sana in corpore sano i recomana compatibilitzar la seva àmplia oferta de tractaments de cos i cara –des de maquillatges orgànics a radiofreqüència, per posar-ne només dos exemples– amb algun dels seus massatges a preus molt ajustats. Podeu triar, entre d'altres, des del cranial al dolços somnis, el Lessentia, l'aiurveda, l' anticel·lulític o el de mans i peus, a més d'una sessió d'acupuntura.  

Balmes, 250.  

Luisa Lago

10. Luisa Lago

Depilació i ungles. La gent de Luisa Lago té molt clar com treballar aquest dos aspectes –tenen fins i tot un tractament especial per a ungles mossegades–, i com aconseguir que el client surti sense un sol pèl al cos i amb unes mans i peus fantàstics. Aquí un bon grapat d'experts en la matèria us aconsellaran sobre quina és la tècnica de depilació més adient per a vosaltres, i triaran la millor manera de fer que les vostres ungles tinguin un aspecte excel·lent.

Còrsega, 281.  

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising