Rec.0
Marc Vila

10 motius per descobrir la millor moda al Rec.0

Del 4 al 7 de novembre, torna el Rec.0 a Igualada, el festival de pop up stores més singular del sud d’Europa, amb vendes especials d’estocs de més de 70 marques i dissenyadors, food trucks i concerts. Time Out en col·laboració amb Rec.0.

Publicitat

Us donem 10 raons per visitar Igualada i descobrir el Rec.0: moda, preus bestials, activitats, les millors marques i fins i tot concerts. Imperdible!

1.  Descobrir el barri del REC, el barri de les antigues adoberies d'Igualada

La història i la modernitat conflueixen a la perfecció quan passeges pels seus carrers i per segons on passes, encara notes l'olor de les adoberies. El Rec.0 ha sigut capaç de posar al mapa aquest barri d'Igualada i d'obrir espais que durant la resta de l'any estan tancats: tota una experiència.

2.  Conèixer el patrimoni industrial d'Igualada

La conjunció de patrimoni industrial mig en desús, amb aquest puntet decadent, i la manera com les botigues efímeres el trenquen amb dissenys d’interiors actuals que fan que comprar aquí sigui una experiència singular. El Rec.0 és únic!

Publicitat

3. Les millors marques en un sol barri

A la tretzena edició del Rec.0 hi podreu trobar marques de primer nivell. La moda urbana d'Adidas, Loreak Mendian, Two Thirds, Costamel, Franklin&Marshall, Nudie Jeans, Pepe Jeans, Punto Blanco, Javier Simorra, LTB Jeans, Antonio Miró, Misalo, Dockers, Indi&Cold, Desigual, Mango i fins a 60 marques a la última!

4. Preus radicals a les botigues efímeres!

Al Rec.0, cada marca dissenya la seva pròpia botiga, i la converteix en el seu espai de creativitat. Les marques i dissenyadors porten estocs, de manera que hi trobareu descomptes del 60, 70 i 80%. Preus radicalíssims i promocions irresistibles!

Publicitat

5. Botigues efímeres

La moda emergent està representada al Rec Pop Up Day Estrella Damm, la botiga més efímera del festival, que cedeix espai a creadors emergents. Cada dia hi ha una marca o un dissenyador diferent. Aquesta edició té convidats de lux com Becksöndergaard, Colmillo de Morsa i Martitoro, que l'any passat va guanyar el premi al Dissenyador Time Out i aquest any repeteix i es consolida! A més, s’estrena l’Urban Pop Up, amb una marca diferent cada dia, com Kaotiko Barcelona (dimecres), WAU (dijous), Gas Monkey Garage (divendres) i WESC (dissabte). I actuacions amb bmx a la rampa de l’espai urban!

6. Potencia la creativitat i els petits dissenyadors

Una altra evidència de l'aposta del Rec.0 per la creativitat i els petits dissenyadors és el concurs que ha impulsat amb Time Out... és l'oportunitat per descobrir marques que comencen i que apunten ben alt. Si sou dissenyadors i voleu tenir el vostre espai al Rec.0 participeu al concurs!

 

Publicitat

7. Menja’t el Rec.0 amb el Rec Street Food!

El Rec.0 completa l'oferta de moda amb la del REC Street Food. Rec.0 és passejar, comprar i... menjar. El Rec Street Food es consolida, amb una trentena de food trucks seleccionats amb molta cura. Cada food truck aporta algun valor nou en gastronomia, formant un conjunt gourmet molt atractiu.

8. Per veure actuacions musicals en directe!

L’oferta cultural paral·lela a les pop up stores és un dels èxits del Rec.0 i en aquesta edició es reforça amb més músics com la Beth, XY, Mujeres, Karol Green i Santi Careta, Carosones el DJ Inner Cut, entre d’altres.

Publicitat

9. Activitats per a tots els gustos

Al Rec.0 també s’hi programen sessions de DJ, tallers infantils i xerrades, on destaca la presentació del darrer llibre 813 de la il·lustradora Paula Bonet, que hi serà present, i la de l’últim de Jair Domínguez, '99 personatges que has de conèixer per entendre el món', que serà a l’escenari del Rec.0 amb el periodista Quim Morales.

10.  L'excusa ideal per abandonar la capital, i conèixer nous indrets

Una gran oportunitat per abandonar la capital i fer un tomb per Igualada durant els dies més trendy de l’any. Tot i que el Rec.0 dura quatre dies, afanyeu-vos si voleu trobar les millores peces!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat