Aquesta ¿cafeteria? ¿Pastisseria? ¿Restaurant de postres? Aquesta és la casa de la mexicana Maite Otegui. Obert a finals de l'any 2024, el nom remet a l'hora del seu naixement, i a la conceptualització de la carta: "Volia tenir 8 peces de brioixeria, 8 de pastisseria, i 8 de postres. I que n'hi hagués dues de clàssiques, dues de Mèxic perquè has de valorar els teus orígens, dues de temporada i dues de creatives", explica. I en definitiva respon que sí a les tres preguntes inicials. Amb ofici d'alta pastisseria, Otegui fa peces de brioixeria dolces i salades com poques vegades haureu tastat (pasta danesa amb cochinita pibil! Una danesa de temporada amb rovelló al forn!) i alhora es preocupa de fer pastissos d'autor que plasmen el producte de temporalitat i la seva identitat mexicana: vegeu un pastís cremós de carabassa rostida, pa de pessic especiat i pipes cruixents, o un pastís tres leches de maiz, cremós i alhora amb l'intens sabor de blat de moro torrat.
Hi podeu menjar (dolç o salat) en franja ininterrompuda, i els dijous, divendres i dissabte gaudir d'un menú degustació de postres, de dues o quatre passes, asseguts en una barra encarada a un impressionant obrador, apreciant el procés d'elaboració des de zero. Els diumenges fan brunch, a base de chilaquiles amb pollastre, frijoles, formatge i crema, una peça de brioixeria i sucs. I el cafè d'especialitat, de Chiapas, és excel·lent.