Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 3 motius per emocionar-se amb el Mar&Fest

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Mar&Fest

3 motius per emocionar-se amb el Mar&Fest

El centre comercial Diagonal Mar celebra l’estiu amb un festival de màgia, humor i circ per a tota la família

Per Time Out en col·laboració amb Diagonal Mar
Advertising

És a tocar de la platja, ben comunicat amb metro i tramvia i és un dels centres comercials de referència de la ciutat. Per fer-nos una mica més feliços, entre el 30 de juny i el 29 de juliol, si us hi acosteu podreu gaudir del Mar&Fest, un festival en el qual la màgia, el circ i els monòlegs són els eixos d’una proposta per a tota la família. I la ubicació, no podia ser més ideal: La Terrassa del Mar. No ho veieu clar? Voleu tres raons ben fonamentades per no perdre-vos aquesta proposta per als dies de calor de l’estiu?

Mar&Fest
Mar&Fest
Sergio Flores Manzano

1. Perquè escoltareu els millor monòlegs

Els monòlegs ja formen part de la nostra manera de fer humor de les coses que ens passen, del nostre dia a dia. Feu cap al Mar&Fest i podreu riure a cor què vols cor què desitges amb les propostes humorístiques d’Andreu Casanova (1 de juliol), creador de l’exitosa ‘50 sombras de Andreu’ al Capitol; Peyu (8 de juliol), col·laborador habituals d’espais d’humor a la ràdio; Loulogio (15 de juliol), un ‘youtuber’ molt polifacètic amb més de 700.000 seguidors; Txabi Franquesa (22 de juliol), un habitual de programes com ‘El Club de la Comedia’, i Víctor Parrado (29 de juliol), un geni que reparteix la felicitat entre la gent a base d’humor.

Mar&Fest
Mar&Fest

2. Perquè gaudireu de la millor màgia i il·lusionisme

No ens enganyem: tots ens hem quedat amb la boca oberta alguna vegada en veure els trucs de màgia d’un mag. Aquest poder de persuació, tant per a grans com per a petits, el podreu trobar en els espectacles de The Magic Man (30 de juny), un dels màxims exponents de la màgia al nostre país i que ha passejat el seu espectacle per una desena de països; Jordi Pota (14 de juliol), un autèntic home orquestra amb la barreja de màgia, humor i teatre, i Joaquín Matas (28 de juliol), un personatge que a través de la màgia fa participar el públic de l’espectacle.

 

Advertising
Mag&Fest
Mag&Fest

3. Perquè veureu circ per a tots els públics

A la proposta d’humor i de màgia no podia faltar-hi el circ. No hi haurà carpa, però sí l’essència d’aquest espectacle tan antic però tan actual alhora. No us podeu perdre la proposta de la CIA Malabarte (7 de juliol), on les pilotes que pugen i baixen es converteixen en les autèntiques protagonistes, o el Circ Vermut (21 de juliol), un espectacle de circ i pallassos amb uns aires frescos i familiars.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising