Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 4 accessoris per sintonitzar amb el 'Greenery'

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Pantone Greenery
© Pantone

4 accessoris per sintonitzar amb el 'Greenery'

És any de color verd, que és natura. Aquests són els complements per seguir la tendència

Per Laia Beltran
Advertising

És l'any del verd, segons Pantone. El 'Greenery' equival a frescor, entorn, desconnexió i natura. L'hem trobat en aquests complements.

Mango
© Mango

Esperit boho

Segons Pantone, el 'greenery' és el color estrella del 2017. Per això molts accessoris de la temporada es declinen en verd, com passa amb les vistoses arracades de granadura de Mango.

Arracades. 12,99 euros. www.mango.com

Agabag
© Agabag

Jugues?

Totes les bosses i tots els accessoris de la firma polonesa Agabag estan construïts amb peces originals de Lego. Us atreviríeu amb aquest atractiu disseny en verd selvàtic?

Bossa Green Toucan. 223 euros. www.agabag.com

Advertising
Ray-Ban
© Ray-Ban

Mirada celestial

Aquesta primavera podeu estrenar les clàssiques 'Aviator' de Ray-Ban amb muntura daurada i les novíssimes lents flash. Escolliu-les en acabat verdós i presumiu d’arc de Sant Martí.

Ulleres de sol 'Aviator Mineral'. 159 euros. www.ray-ban.com

Pretty Ballerinas
© Pretty Ballerinas

Efecte 'degradé'

Les sabates ideals per a aquelles que volen seguir la tendència del 'greenery' sense renunciar ni a l’elegància ni a la comoditat. Sí, l’efecte 'degradé' dels lluentons ens convenç. I el llacet, també.

Ballarines Rosario. 129 euros. www.prettyballerinas.es

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising