Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Camitetas
© teta&teta

5 accessoris per treure pit

Una col·lecció d'objectes que reivindiquen les tetes

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Fa temps que els creadors exploten els pits en clau reivindicativa i política, fugint d'estereotips. Aquí les propostes més 'arty', totes diferents, perquè hi ha tantes mamelles com persones.

Per a cada dia
© Gravel and gold

Per a cada dia

Des que Cassie McGettigan i les seves sòcies van llançar productes amb l’estampat de pits el 2014 que no han parat de reeditar-los. I segueixen buscant idees per escampar el seu missatge positiu i femení.

Bossa Boobs. 70,30 euros. gravelandgold.com
Ben 'kitsch'
© Coucou Suzette

Ben 'kitsch'

La dissenyadora francesa Coucou Suzette combina referències pop, 'kitsch' i de 'girl power' en una col·lecció d’accessoris divertits i un toc irreverents, com el pin de mamelles o aquests mitjons.

Mitjons. 13 euros. www.etsy.com
Publicitat
Segona pell
© Cold Picnic

Segona pell

Les línies i formes del cos femení han inspirat productes de la firma de Brooklyn (vegeu les catifes decorades amb una ratlla d’entrecuix). En la versió cobrellit de cotó reciclat tornen a suggerir molt amb poc.

Manta Boob. 187 euros. www.coldpicnic.com
Tan fràgils
© Group Partner

Tan fràgils

Des de Brooklyn ens arriben les peces de contingut reivindicatiu de Group Partner. I és que més enllà d'una simpàtica tassa de ceràmica amb relleu i banyador, Isaac Nichols i Steph Smith volen posar el seu granet de sorra per "corregir els errors de la humanitat".

Tassa Blue Hockney. 61,50 euros. group-partner.com
Publicitat
La 'camiteta'
© teta&teta

La 'camiteta'

Des de l'estudi creatiu madrileny Teta&Teta diuen que no hi ha dos pits iguals i ho plasmen en dessuadores i samarretes, com aquest model pintat a mà per Ales Santos. Van per l'enèsima edició i segueixen ampliant seguidors masculins i femenins.

Samarreta. 25 euros. tetaandteta.bigcartel.com
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat