Carnavalada
© bcn.catCarnavalada

5 grans idees per petar-ho aquest Carnaval

Et portem tots els ingredients necessaris per ser el rei de la festa!

Publicitat

Ja és aquí una de les celebracions més esperades de la ciutat: el Carnaval! Si encara no has preparat la teva disfressa, no et preocupis, et donem algunes pistes per tal que trobis el complement ideal i et converteixis en el rei o la reina de la festa més esbojarrada. N'hi ha per a totes les butxaques, edats i mascotes. Et reconeixeran?

Disfresses d'adult
Disfresses d'adult

Entesos, hi ha disfresses que van triomfar l'any passat i que van començar a cansar pràcticament des del moment en què es van posar de moda. Estem parlant de Harley Quinn, d'Eleven de 'Stranger Things', dels famosos pijames d'unicorn... però acceptem-ho: aquesta última opció és infal·lible per a aquells ganduls que no volen pensar en una disfressa més elaborada i que volen anar ben còmodes a fer gresca i xerinola. Si voleu apostar per alguna cosa més clàssica, sempre us quedaran els famosos superherois i personatges icònics com els Stormtroopers.

 

Per als més petits
Per als més petits

Inculqueu-los la febre carnavalera des de ben aviat! Una bona manera de començar és amb les adorables disfresses per la canalla que triomfen cada cop més a les xarxes. Bestioles, petits pirates i bombers, fades... nosaltres et recomanem meravelles com la de la foto. La princesa Leia mai passa de moda.

 

Publicitat
Les més animals
Les més animals

Ells ja són com un membre més de la família. Per què, doncs, no haurien de gaudir d'una bona disfressa com nosaltres? Els gossos i els gats poden ser els més guais de la festa amb vestits com el de la foto, tot i que la complexitat de la disfressa dependrà més de la paciència de la vostra mascota que de vosaltres.

 

Pintura facial
Pintura facial

Imprescindible si voleu ser l'enveja del carnaval i deixar-los a tots bocabadats. Amb kits de pintures facials i corporals com aquest, podreu deixar volar la vostra imaginació i transformar-vos en un animaló, una obra surrealista o, fins i tot, en el pallasso Pennywise.

 

Publicitat
Altres articles per a la festa ideal
Altres articles per a la festa ideal

Abans dèiem que anar disfressat d'Eleven no és gaire original a hores d'ara, però entre els nens de 'Stranger Things' i els de 'IT', podríem dir que l'estil 'Goonies' torna a estar de moda. Per això us recomanem un producte tan senzill com aquest. Fàcil i econòmic. Tampoc poden faltar les màscares de tota la vida, el famós cavall de làtex o un Donald Trump. I ja tindríem tots els ingredients necessaris per ser el Rei Carnestoltes.

 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat