Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 6 maneres d'agilitzar les vostres compres durant les rebaixes

6 maneres d'agilitzar les vostres compres durant les rebaixes

S'acosten les rebaixes i les botigues de Barcelona s'omplen de cues i gent a la caça d'una ganga. Us donem alguns trucs per firar-vos de la forma més còmoda i per comprar a preus de saldo!

rebaixes
Per Time Out en col·laboració amb Masterpass |
Advertising
Rebaixes

Alguns trucs bàsics

No us estem desvetllant el secret de l'eterna joventut, però creiem que és necessari recordar alguns consells per anar de rebaixes. Intenteu anar a comprar els primers dies per aconseguir el model i talla que necessiteu i, si els vostres compromisos ho permeten, feu-ho a hores poc concorregudes: primera hora del matí o migdia solen ser una bona opció. Aprofiteu per comprar peces de fons d'armari, un bon abric o unes botes bones, no passaran de moda i ho podeu fer servir durant moltes temporades. Ah, i teniu molt clar què voleu comprar i què necessiteu per no omplir l'armari de peces que no us tornareu a posar!

compra per internet

Comprar online

Si us voleu estalviar cues als vestidors i a les caixes, opteu per comprar online. Cada cop més botigues tenen aquest servei i podreu aconseguir tot el que voleu sense moure-us de casa. Podreu mirar tranquil·lament, i triar el color i el model que més us convingui de forma tranquil·la i aprofitar, també, els descomptes online d'aquestes botigues. A més, si quan us ho enviïn a casa no us convenç, ho podeu tornar.

Advertising
Masterpass

Tecnologia al servei de les persones

Les compres online cada cop són més segures i ràpides i hi ha serveis que ens ajuden a que l'experiència sigui fàcil. Masterpass, per exemple, és un nou servei que ens permet oblidar-nos de posar el número de la targeta i les dades cada cop que volem fer una compra. De forma fàcil, agrupa totes les nostres dades i adreces d'enviament en un sol punt i per a tots els nostres dispositius. Només cal seleccioneu el botó de Masterpass a la vostra botiga online (estan presents a més de 270.000 a tot el món), seleccioneu la targeta i podreu realitzar al compra amb total seguretat. A més, ofereix descomptes exclusius i promocions: així és fàcil anar de rebaixes!

Nice Things

Aneu d'oulets

Hi ha botigues de Barcelona que et permetran començar el mes sense miraments i acabar-lo com un campió. No cal esperar a rebaixes per visitar un d'aquests oulets, doncs tenen descomptes tot l'any, però nosaltres no ens els perdríem: trobareu autèntic luxe a preus més que raonables.

Advertising
Mercat de Sant Antoni

Consum col·laboratiu

A Time Out ja fa temps que reivindiquem el consum col·laboratiu. El moviment del troc o el bescanvi no costa diners, crea comunitat i, a més, preserva el planeta. Les opcions són immenses: passejar per mercats de troc, participar en bancs de temps i xarxes d'intercanvi de coneixements o practicar el turisme social, ja sigui intercanviant casa vostra durant les vacances o fent surf als sofàs. Comprareu barat, durant tot l'any!

Renova la teva roba

Disseny català

Si esteu cansats de les grans cadenes de moda i de la mateixa jaqueta groga que porta mitja ciutat, visiteu algunes de les botigues de petits dissenyador que us proposem. Us oferiran servei personalitzat, creativitat i excel·lència en el disseny. Per rebaixes, us animem a visitar botigues amb propostes de moda, accessoris, mobles i decoració que destaquen per la seva singularitat i originalitat, la qualitat dels materials i la factura contemporània i impecable.

Advertising
Viatges, noia, mapa, posta de sol

Rebaixes més enllà de la roba

El concepte de rebaixes s'amplia cada any i són molts sectors els que s'apunten a fer descomptes en els seus productes. A més de les rebaixes en moda, trobareu gangues a botigues d'electrodomèstics i tecnologia, mobles i viatges. Aprofiteu-ho!

Advertising