Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 6 maneres d'agilitzar les vostres compres durant les rebaixes

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

rebaixes
Foto: Shutterstock

6 maneres d'agilitzar les vostres compres durant les rebaixes

S'acosten les rebaixes i les botigues de Barcelona s'omplen de cues i gent a la caça d'una ganga. Us donem alguns trucs per firar-vos de la forma més còmoda i per comprar a preus de saldo!

Per Time Out en col·laboració amb Masterpass
Advertising
Rebaixes

Alguns trucs bàsics

No us estem desvetllant el secret de l'eterna joventut, però creiem que és necessari recordar alguns consells per anar de rebaixes. Intenteu anar a comprar els primers dies per aconseguir el model i talla que necessiteu i, si els vostres compromisos ho permeten, feu-ho a hores poc concorregudes: primera hora del matí o migdia solen ser una bona opció. Aprofiteu per comprar peces de fons d'armari, un bon abric o unes botes bones, no passaran de moda i ho podeu fer servir durant moltes temporades. Ah, i teniu molt clar què voleu comprar i què necessiteu per no omplir l'armari de peces que no us tornareu a posar!

compra per internet

Comprar online

Si us voleu estalviar cues als vestidors i a les caixes, opteu per comprar online. Cada cop més botigues tenen aquest servei i podreu aconseguir tot el que voleu sense moure-us de casa. Podreu mirar tranquil·lament, i triar el color i el model que més us convingui de forma tranquil·la i aprofitar, també, els descomptes online d'aquestes botigues. A més, si quan us ho enviïn a casa no us convenç, ho podeu tornar.

Advertising
Masterpass

Tecnologia al servei de les persones

Les compres online cada cop són més segures i ràpides i hi ha serveis que ens ajuden a que l'experiència sigui fàcil. Masterpass, per exemple, és un nou servei que ens permet oblidar-nos de posar el número de la targeta i les dades cada cop que volem fer una compra. De forma fàcil, agrupa totes les nostres dades i adreces d'enviament en un sol punt i per a tots els nostres dispositius. Només cal seleccioneu el botó de Masterpass a la vostra botiga online (estan presents a més de 270.000 a tot el món), seleccioneu la targeta i podreu realitzar al compra amb total seguretat. A més, ofereix descomptes exclusius i promocions: així és fàcil anar de rebaixes!

Nice Things

Aneu d'oulets

Hi ha botigues de Barcelona que et permetran començar el mes sense miraments i acabar-lo com un campió. No cal esperar a rebaixes per visitar un d'aquests oulets, doncs tenen descomptes tot l'any, però nosaltres no ens els perdríem: trobareu autèntic luxe a preus més que raonables.

Advertising
Mercat de Sant Antoni

Consum col·laboratiu

A Time Out ja fa temps que reivindiquem el consum col·laboratiu. El moviment del troc o el bescanvi no costa diners, crea comunitat i, a més, preserva el planeta. Les opcions són immenses: passejar per mercats de troc, participar en bancs de temps i xarxes d'intercanvi de coneixements o practicar el turisme social, ja sigui intercanviant casa vostra durant les vacances o fent surf als sofàs. Comprareu barat, durant tot l'any!

Renova la teva roba

Disseny català

Si esteu cansats de les grans cadenes de moda i de la mateixa jaqueta groga que porta mitja ciutat, visiteu algunes de les botigues de petits dissenyador que us proposem. Us oferiran servei personalitzat, creativitat i excel·lència en el disseny. Per rebaixes, us animem a visitar botigues amb propostes de moda, accessoris, mobles i decoració que destaquen per la seva singularitat i originalitat, la qualitat dels materials i la factura contemporània i impecable.

Advertising
Viatges, noia, mapa, posta de sol

Rebaixes més enllà de la roba

El concepte de rebaixes s'amplia cada any i són molts sectors els que s'apunten a fer descomptes en els seus productes. A més de les rebaixes en moda, trobareu gangues a botigues d'electrodomèstics i tecnologia, mobles i viatges. Aprofiteu-ho!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising