Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Intermon Oxfam

Aprofita el Time Out Day i aconsegueix un munt de regals solidaris

Ara que s'acosta el Nadal volem fer-vos un bon regal. El proper 10 de desembre sortegem productes de comerç just per a tota la família: roba, complements, cosmètica, joieria, vins i estris per la llar! Time Out en col·laboració amb Oxfam Intermón.

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat


Estigues atent al Facebook i al Twitter de Time Out: el proper 10 de desembre podreu guanyar tots aquests premis. Són productes d'origen natural, elaborats amb matèries primes de qualitat, que segueixen els criteris de comerç just. Trobaràs tots aquest productes i molts més a les botigues d'Oxfam Intermón i a la botiga online. Participa i anticipa't als regals d'aquest Nadal!

Crema facial de rosa mosqueta de Senzia

1. Crema facial de rosa mosqueta de Senzia

La rosa mosqueta té multitud de propietats curatives i és també un excel·lent regenerador dels teixits de la pell. Un producte ideal per a tot tipus de pell, especialment madures i sensibles. La rosa mosqueta de Senzia prové de Mafeteng Community Group, una organització sud-africana que garanteix que les dones recol·lectores rebin un preu just per la matèria primera.
Oli pur d'Argan de Senzia

2. Oli pur d'Argan de Senzia

Molt hidratant, nutritiu, amb efectes antiedat i regenerador: aquestes són les principals propietats de l'oli d'Argan. Ric en vitamina E, antioxidants i àcid linoelic, millora l'elasticitat de la pell i restableix la seva hidratació. Aquest oli pur d'Argan de Senzia està fet al Marroc, a la cooperativa Tighanimine Filahia, premiada pels seus mètodes de producció. Les dones que hi treballen accedeixen a programes d'alfabetització i formació.
Publicitat
Samarreta d'home de cotó orgànic

3. Samarreta d'home de cotó orgànic

Produïda amb cotó orgànic que aporta qualitat i confort en el seu ús, i alhora, assegura la salut dels camperols i camperoles que l'han cultivat i preserva el medi ambient. Es tracta d'un cotó sense pesticides ni fertilitzants químics produïts per l'organització Rajlakshmi Cotton Mills, a l'Índia.
Samarreta infantil de cotó orgànic

4. Samarreta infantil de cotó orgànic

Com en el cas anterior, aquesta samarreta està feta amb cotó orgànic a la Índia. Confort i qualitat per als més petits!
Publicitat
Moneder de pell

5. Moneder de pell

Fet per EMA, una associació de cooperatives d'artesans a l'Índia que treballa especialment amb mares solteres, persones amb discapacitat i grups en risc d'exclusió. Sempre treballa amb la mateixa adoberia de Calcuta per assegurar-se que tot el procés es desenvolupa en condicions justes i amb matèries primes de qualitat.
Fulard de cotó

6. Fulard de cotó

Fet artesanalment pel grup CRC (Craft Resource Centre) a l'Índia. Aquest grup de productors de comerç just paguen un salari digne als seus artesans i artesanes, de forma que puguin cobrir les seves necessitats bàsiques d'educació, allotjament, alimentació i sanitat.
Publicitat
Arracades de plata

7. Arracades de plata

Fetes a Perú amb plata de llei, seguint els criteris de comerç just d'ALLPA, una associació que té per objectiu convertir la producció d'artesania en una font d'ocupació sostenible.
Tassa de ceràmica

8. Tassa de ceràmica

Preciosa tassa amb filtre està feta artesanalment per grups productors a Vietnam. Un regal personal i únic per aquest Nadal!
Publicitat
Panera de Nadal

9. Panera de Nadal

Productes de comerç just d'agricultors d'Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia. Conté: cafè Oxfam Intermón natural, te verd Bio Oxfan Intermon, rajola de xocolata negra 70%, rajola de xocolata negra amb taronja, barreta de xocolata amb llet cremosa, pinya en rodanxes i Panetone. Deliciós!
Lot de vins

10. Lot de vins

Us oferim dos vins: un vi negre de comerç just Raza Syrah 2012 fet a l'Argentina amb raïm syrah i un vi negre ecològic, Primers Vins Negres 2013, de la D.O. Catalunya. Aprofiteu per brindar aquestes festes!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat