Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Aprofita el Time Out Day i aconsegueix un munt de regals solidaris

Aprofita el Time Out Day i aconsegueix un munt de regals solidaris

Ara que s'acosta el Nadal volem fer-vos un bon regal. El proper 10 de desembre sortegem productes de comerç just per a tota la família: roba, complements, cosmètica, joieria, vins i estris per la llar! Time Out en col·laboració amb Oxfam Intermón.

Intermon Oxfam
Advertising


Estigues atent al Facebook i al Twitter de Time Out: el proper 10 de desembre podreu guanyar tots aquests premis. Són productes d'origen natural, elaborats amb matèries primes de qualitat, que segueixen els criteris de comerç just. Trobaràs tots aquest productes i molts més a les botigues d'Oxfam Intermón i a la botiga online. Participa i anticipa't als regals d'aquest Nadal!

1
Intermon Oxfam

Crema facial de rosa mosqueta de Senzia

La rosa mosqueta té multitud de propietats curatives i és també un excel·lent regenerador dels teixits de la pell. Un producte ideal per a tot tipus de pell, especialment madures i sensibles. La rosa mosqueta de Senzia prové de Mafeteng Community Group, una organització sud-africana que garanteix que les dones recol·lectores rebin un preu just per la matèria primera.

2
Intermon Oxfam

Oli pur d'Argan de Senzia

Molt hidratant, nutritiu, amb efectes antiedat i regenerador: aquestes són les principals propietats de l'oli d'Argan. Ric en vitamina E, antioxidants i àcid linoelic, millora l'elasticitat de la pell i restableix la seva hidratació. Aquest oli pur d'Argan de Senzia està fet al Marroc, a la cooperativa Tighanimine Filahia, premiada pels seus mètodes de producció. Les dones que hi treballen accedeixen a programes d'alfabetització i formació.

Advertising
3
Intermon Oxfam

Samarreta d'home de cotó orgànic

Produïda amb cotó orgànic que aporta qualitat i confort en el seu ús, i alhora, assegura la salut dels camperols i camperoles que l'han cultivat i preserva el medi ambient. Es tracta d'un cotó sense pesticides ni fertilitzants químics produïts per l'organització Rajlakshmi Cotton Mills, a l'Índia.

4
Intermon Oxfam

Samarreta infantil de cotó orgànic

Com en el cas anterior, aquesta samarreta està feta amb cotó orgànic a la Índia. Confort i qualitat per als més petits!

Advertising
5

Moneder de pell

Fet per EMA, una associació de cooperatives d'artesans a l'Índia que treballa especialment amb mares solteres, persones amb discapacitat i grups en risc d'exclusió. Sempre treballa amb la mateixa adoberia de Calcuta per assegurar-se que tot el procés es desenvolupa en condicions justes i amb matèries primes de qualitat.

6

Fulard de cotó

Fet artesanalment pel grup CRC (Craft Resource Centre) a l'Índia. Aquest grup de productors de comerç just paguen un salari digne als seus artesans i artesanes, de forma que puguin cobrir les seves necessitats bàsiques d'educació, allotjament, alimentació i sanitat.

Advertising
7

Arracades de plata

Fetes a Perú amb plata de llei, seguint els criteris de comerç just d'ALLPA, una associació que té per objectiu convertir la producció d'artesania en una font d'ocupació sostenible.

8

Tassa de ceràmica

Preciosa tassa amb filtre està feta artesanalment per grups productors a Vietnam. Un regal personal i únic per aquest Nadal!

Advertising
9

Panera de Nadal

Productes de comerç just d'agricultors d'Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia. Conté: cafè Oxfam Intermón natural, te verd Bio Oxfan Intermon, rajola de xocolata negra 70%, rajola de xocolata negra amb taronja, barreta de xocolata amb llet cremosa, pinya en rodanxes i Panetone. Deliciós!

10

Lot de vins

Us oferim dos vins: un vi negre de comerç just Raza Syrah 2012 fet a l'Argentina amb raïm syrah i un vi negre ecològic, Primers Vins Negres 2013, de la D.O. Catalunya. Aprofiteu per brindar aquestes festes!

Advertising