Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arc Iris

  • Botigues
  • Vila de Gràcia
Publicitat

Time Out diu

Vestir masculí de cap a peus. Tot el que ha de tenir el fons d’armari de l’home actual. Sense distinció d’edats i recollint les tendències, el ventall abraça de les peces més clàssiques a l’estil més informal. Els complements imprescindibles donen la mesura de l’oferta: equilibrada i de qualitat. Arc Iris aposta pels proveïdors de proximitat. ‘80 anys amb Gràcia’ diu un rètol de la botiga, que s’enorgulleix d’haver vestit diverses generacions de clients.

El negoci va començar amb mitges i mitjons. El 1925, Josep Riera Moll, gracienc, obria la primera botiga en un lloc privilegiat: davant de Fontana, l’estació inaugurada el 31 de maig del 1925 com a ampliació del servei del Gran Metro de Barcelona que comunicava la plaça de Catalunya amb Lesseps. Després, es van traslladar a la plaça Trilla, i les fotos d’època testimonien que, cap al 1935, feien camiseria a mida. Als anys 50 van ampliar als gèneres de punt i, a principis dels 80, van introduir roba de dona que van deixar quan Joana Ma. Candell Riera, néta del fundador, va obrir a l’altra banda de la plaça un nou Arc Iris. “Vam decidir dedicar la nova botiga a coses que ens agradaven”, explica, i es van centrar en punt artesà i peces fetes a mà.

Regal i roba d’infants és l’especialització de la botiga de la Joana, que no tan sols vesteix la canalla, sinó també els accessoris: bressols, canastres, motxilles i altres complements. Els bebès, des que neixen fins a l’any de vida, disposen d’un guarda-roba fet de teixits delicats i de punt teixit a mà. Una clientela de nadons que ha convertit els conjunts de cotó personalitzats en l’estrella de la casa.

Escrit per MG

Detalls

Adreça
Gran de Gràcia, 196
Gràcia
Barcelona
08012
Transport
Fontana (M: L3)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà