Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Baobag

Baobag

Botigues
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
Foto: Gerard Solla
6/7
7/7

Time Out diu

Dissenys originals, serigrafia artesana i, sobretot, sostenibilitat. Baobag és una marca de roba de Barcelona amb taller al Clot on treballen amb tintes biodegradables, cotó orgànic i trien curosament els seus proveïdors amb segells de garantia de comerç just i protecció del medi ambient. Aquí no trobareu maquinària pesant, ja que prioritzen un model d'indústria tèxtil, més amable amb la natura, però sí que trobareu un munt de dissenys i productes estampats un per un artesanalment. La seva moda no està vinculada a les modes passatgeres sinó que està més enfocada al disseny de qualitat i la durabilitat del material.

En Joan i en Marc, dos mallorquins establerts a Barcelona, són les persones que lideren el projecte. Els seus dissenys busquen despertar emocions i parlen dels valors de l'equip Baobag. Tots ells es plasmen artesanalment en samarretes, bosses i dessuadores: un vaixell que navega entre les constel·lacions pot recordar una nit d'estiu mirant els estels; una bicicleta de traços fins pot recordar les excursions de diumenge amb la família, etc. I també dissenyen tenint molt present les vivències del dia a dia amb una mirada al futur i al món que desitgen construir.

Paral·lelament a la marca, compten amb un servei de serigrafia, on personalitzen tota mena de productes a partir dels dissenys dels clients. El servei d'estampació també compleix amb els valors de sostenibilitat, artesania, comerç just i proximitat que caracteritzen la marca.

Detalls

Adreça Carrer Freser, 102
Barcelona
08026
Contacte
Horaris De dll a dv de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h
També t'agradarà