Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Baobag

  • Botigues
Publicitat

Time Out diu

Dissenys originals, serigrafia artesana i, sobretot, sostenibilitat. Baobag és una marca de roba de Barcelona amb taller al Clot on treballen amb tintes biodegradables, cotó orgànic i trien curosament els seus proveïdors amb segells de garantia de comerç just i protecció del medi ambient. Aquí no trobareu maquinària pesant, ja que prioritzen un model d'indústria tèxtil, més amable amb la natura, però sí que trobareu un munt de dissenys i productes estampats un per un artesanalment. La seva moda no està vinculada a les modes passatgeres sinó que està més enfocada al disseny de qualitat i la durabilitat del material.

En Joan i en Marc, dos mallorquins establerts a Barcelona, són les persones que lideren el projecte. Els seus dissenys busquen despertar emocions i parlen dels valors de l'equip Baobag. Tots ells es plasmen artesanalment en samarretes, bosses i dessuadores: un vaixell que navega entre les constel·lacions pot recordar una nit d'estiu mirant els estels; una bicicleta de traços fins pot recordar les excursions de diumenge amb la família, etc. I també dissenyen tenint molt present les vivències del dia a dia amb una mirada al futur i al món que desitgen construir.

Paral·lelament a la marca, compten amb un servei de serigrafia, on personalitzen tota mena de productes a partir dels dissenys dels clients. El servei d'estampació també compleix amb els valors de sostenibilitat, artesania, comerç just i proximitat que caracteritzen la marca.

Escrit per
Contingut patrocinat

Detalls

Adreça
Carrer Freser, 102
Barcelona
08026
Horaris
De dll a dv de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà