Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 7 botigues amb personalitat del carrer Doctor Dou

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Carrer del Doctor Dou1/2
© Maria Dias
Carrer del Doctor Dou2/2
© Maria Dias

7 botigues amb personalitat del carrer Doctor Dou

La genealogia d'un carrer on s'amaguen establiments singulars, i botiguers que donen personalitat al barri

Per Eugènia Sendra
Advertising

Al Carrer de Doctor Dou no s'hi arriba per casualitat; té aspecte de carrer d'Eixample amb la seva arquitectura elegant i moderna, però l'esperit és de barri, força Raval. S'hi acumulen botigues amb propostes personalíssimes que s'allunyen de les grans cadenes de distribució. Això i els seus botiguers –gent desperta, inquieta i propera– fa que el carrer sigui viu i encantador.

Els 7 increïbles

Aleluya
© Maria Dias

Aleluya

Botigues Barcelona

Concept store dedicat a roba i accessoris d'avantguarda, roba contemporània, industrial i sense gènere procedent sobretot del Japó i dels països nòrdics.

Òptica Bassol
© Maria Dias

Òptica Bassol

Botigues Òptiques El Raval

L'estirp d'Òptica Bassols comença a Sants, però des dels 2000 els que busquen una òptica diferent, d'autor, fan cap a la galeria del carrer Doctor Dou.

Advertising
La Varieté
© Maria Dias

La Varieté

Botigues El Raval

La Varieté va arribar a la cantonada amb Pintor Fortuny el 2011 i des de llavors han triomfat els botilets, els gerros penjants que Ricard Commeleran va importar dels viatges a Tailàndia. Tot el que tenen a la botiga està realitzat per famílies d’artesans del sud-est asiàtic.

Lantoki
©Maria Dias

Lantoki

Botigues Art, artesanies i aficions El Raval

Lantoki és un espai de venda al públic dedicat a marques independents de línies minimalistes, i a la recambra hi ha els tallers de la seva marca i d'altres creadors afins: les motxilles de Fahrenheit; Julie Devisme, artista tèxtil; Camille Seydoux i Johanna Edstrom.

Advertising
Ebra Natural
© Maria Dias

Ebra Natural

Botigues Barcelona

Aquí l'estrella són els futons, que no només funcionen sobre el tatami sinó que també són uns matalassos còmodes sobre llit de lames. L'opció més autèntica és el 'zen-mat', que aquí el venen com a llit per a convidats.  

Carolina Blue
© Maria Dias

Carolina Blue

Botigues Decoració El Raval

Carolina Blue és la botiga de mobles i decoració del Raval (i tenen també un espai a Santaló), on els objectes de factura nòrdica conviuen amb peces de creadors locals. Hi sortireu amb les mans plenes...

Advertising
Laser
©Maria Dias

Laser

Botigues El Raval

Laser és una marca dedicada a l''street wear' que transforma els símbols de la cultura local en inspiracions per a samarretes, dessuadores, impermeables i taules de skate.

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising