Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues que busquen l'origen del benestar

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Oxfam Intermón

Botigues que busquen l'origen del benestar

Oxfam Intermón renova les seves botigues que aposten, com fins ara, pel comerç just, l'agricultura ecològica i la producció medioambientalment responsable. Descobriu-les! Time Out en col·laboració amb Oxfam Intermón.

Advertising
Oxfam Intermón

Matèries de qualitat i productes naturals

Oxfam Intermón renova algunes de les seves botigues i crea un nou concepte basat en matèries primeres naturals i de qualitat. També pensen en el benestar que aconsegueixen els productors i productores que han elaborat aquests articles, ja que garanteixen que els articles que es venen han estat produïts seguint criteris social i medioambientalment responsables.

Oxfam Intermón

El comerç just

Per a Oxfam Intermón el comerç just és una part fonamental de la seva activitat. Aposten per aquest tipus de comerç com una eina per al desenvolupament econòmic i social de les poblacions desfavorides. Ja fa 21 anys que hi treballen i en aquest temps s'han convertit en una de les grans empreses del sector. El comerç just es caracteritza per seguir criteris com salaris dignes, igualtat entre homes i dones, protecció de la infància, promoció de projectes socials educatius i atenció al medi ambient.

Advertising
Oxfam Intermón

Busqueu-hi productes alimentaris

A les noves botigues Oxfam Intermón trobareu productes saludables i de qualitat, sense colorants ni additius artificials. Podreu comprar cafès i tes, xocolates, galetes, mels, melmelades i arrossos. Ah, i a més hi podreu trobar 15 tipus diferents de vins joves, de criança o reserva.

Oxfam Intermón

Ompliu casa vostra de benestar

En aquestes noves botiges també podreu trobar peces de vestir i tèxtils per la llar. Bona part d'aquestes peces estan fetes amb fibres naturals com el cotó. A Barcelona, trobareu tots aquests nous productes de la llar a les dues noves botigues: la de Gran Via de les Corts Catalanes, 641 i la de Gran de Gràcia, 156!

Advertising
Oxfam Intermón

Cuidar el nostre cos de forma natural

Les noves botigues d'Oxfam Intermón també tenen una secció de cosmètica amb una nova gama de productes Senzia, creats a partir d'olis, ceres i essències d'origen natural. Trobareu, per exemple, cosmètics fem amb argan, rosa mosqueta, aloe vera, karité i moringa. Amb aquests ingredients s'han elaborat productes hidratants, regeneradors, purificants, nutritius i rejuvenidors: per a tots els públics!

Oxfam Intermón

Els complements més responsables

A la zona de joieria hi trobareu articles elaborats amb plata de llei i dissenys originals fets en exclusiva per les botigues Oxfam Intermón. També han incorporat altres productes que compten amb un valor afegit social o ecològic. Són productes com els de la cooperativa tèxtil Teixidors o les bodegues L'Olivera, on treballen per la integració amb persones amb discapacitat.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising