Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Oxfam Intermón

Botigues que busquen l'origen del benestar

Oxfam Intermón renova les seves botigues que aposten, com fins ara, pel comerç just, l'agricultura ecològica i la producció medioambientalment responsable. Descobriu-les! Time Out en col·laboració amb Oxfam Intermón.

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Matèries de qualitat i productes naturals

Matèries de qualitat i productes naturals

Oxfam Intermón renova algunes de les seves botigues i crea un nou concepte basat en matèries primeres naturals i de qualitat. També pensen en el benestar que aconsegueixen els productors i productores que han elaborat aquests articles, ja que garanteixen que els articles que es venen han estat produïts seguint criteris social i medioambientalment responsables.
El comerç just

El comerç just

Per a Oxfam Intermón el comerç just és una part fonamental de la seva activitat. Aposten per aquest tipus de comerç com una eina per al desenvolupament econòmic i social de les poblacions desfavorides. Ja fa 21 anys que hi treballen i en aquest temps s'han convertit en una de les grans empreses del sector. El comerç just es caracteritza per seguir criteris com salaris dignes, igualtat entre homes i dones, protecció de la infància, promoció de projectes socials educatius i atenció al medi ambient.
Publicitat
Busqueu-hi productes alimentaris

Busqueu-hi productes alimentaris

A les noves botigues Oxfam Intermón trobareu productes saludables i de qualitat, sense colorants ni additius artificials. Podreu comprar cafès i tes, xocolates, galetes, mels, melmelades i arrossos. Ah, i a més hi podreu trobar 15 tipus diferents de vins joves, de criança o reserva.
Ompliu casa vostra de benestar

Ompliu casa vostra de benestar

En aquestes noves botiges també podreu trobar peces de vestir i tèxtils per la llar. Bona part d'aquestes peces estan fetes amb fibres naturals com el cotó. A Barcelona, trobareu tots aquests nous productes de la llar a les dues noves botigues: la de Gran Via de les Corts Catalanes, 641 i la de Gran de Gràcia, 156!
Publicitat
Cuidar el nostre cos de forma natural

Cuidar el nostre cos de forma natural

Les noves botigues d'Oxfam Intermón també tenen una secció de cosmètica amb una nova gama de productes Senzia, creats a partir d'olis, ceres i essències d'origen natural. Trobareu, per exemple, cosmètics fem amb argan, rosa mosqueta, aloe vera, karité i moringa. Amb aquests ingredients s'han elaborat productes hidratants, regeneradors, purificants, nutritius i rejuvenidors: per a tots els públics!
Els complements més responsables

Els complements més responsables

A la zona de joieria hi trobareu articles elaborats amb plata de llei i dissenys originals fets en exclusiva per les botigues Oxfam Intermón. També han incorporat altres productes que compten amb un valor afegit social o ecològic. Són productes com els de la cooperativa tèxtil Teixidors o les bodegues L'Olivera, on treballen per la integració amb persones amb discapacitat.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat