5 botigues veganes a Barcelona

Botigues on pots trobar productes vegans a la nostra ciutat
The Living Food
© The Living Food The Living Food
Per Laura Conde |
Advertising

Menjar, roba, sabates, accessoris... et portem 5 botigues a Barcelona on pots gaudir dels millors productes elaborats de forma respectuosa i saludable.

Cal Vegànic
© Cal Vegànic
Botigues, Botiga especialitzada en menjar i begudes

Cal Vegànic

icon-location-pin El Poblenou

Aquesta botiga és no solament un lloc on comprar productes vegans, sinó també es fa pedagogia i responen amb un somriure a totes les preguntes sobre un corrent, el veganisme, que planteja "viure amb consciència sense perjudicar ningú". Tenen servei de nutricionistes que us donaran un cop de mà en qualsevol qüestió relacionada amb l'alimentació vegana.

Botigues, Botigues especialitzades

Veganoteca

icon-location-pin El Raval

El centre de Barcelona té el seu establiment de menjar íntegrament vegà al carrer de Valldonzella, un espai petit però molt ben assortit, amb productes per a vegans i intolerants i una bona proporció d'aliments bio. Qui pensi que el menjar vegà no és apetitós, que passi per la Veganoteca: segur que canviarà d'idea i en sortirà amb la bossa plena.

Advertising
The Living Food
© The Living Food
Botigues, Botiga especialitzada en menjar i begudes

The Living Food

icon-location-pin Sant Antoni

No podia faltar a Sant Antoni la botiga de menjar vegà i ecològic, un lloc ampli i acollidor amb un assortiment (tenen absolutament de tot) que ha aconseguit robar el cor d'aquella clientela no vegana però interessada a caminar cap a una alimentació més saludable, respectuosa i conscient.

EcoCentre
© EcoCentre
Botigues

EcoCentre

icon-location-pin Esquerra de l’Eixample

El gran supermercat vegà de Barcelona es troba a la Diagonal i és un lloc on podem fer la compra setmanal i adquirir cosmètica i llibres. L'espai té una secció de productes solidaris que van des de calendaris fins a bijuteria. Disposen d'una botiga online on podreu comprar tots els productes.

Advertising
Amapola Vegan Shop
© Amapola Vegan Shop
Botigues

Amapola Vegan

icon-location-pin Gràcia

A Amapola Vegan Shop trobaràs roba, sabates i accessoris vegans personalment escollits per la Raquel, creadora d'aquest projecte que va néixer de la voluntat de fer un món millor. El procés de fabricació de tots els productes que venen és respectuós amb els animals i el medi ambient i, a més a més, tenen estils per a tots els gustos.

Advertising