5 botigues veganes a Barcelona

Botigues on pots trobar productes vegans a la nostra ciutat

© The Living FoodThe Living Food

Menjar, roba, sabates, accessoris... et portem 5 botigues a Barcelona on pots gaudir dels millors productes elaborats de forma respectuosa i saludable.

Cal Vegànic

Aquesta botiga és no solament un lloc on comprar productes vegans, sinó també es fa pedagogia i responen amb un somriure a totes les preguntes sobre un corrent, el veganisme, que planteja "viure amb consciència sense perjudicar ningú". Tenen servei de nutricionistes que us donaran un cop de mà en qualsevol qüestió relacionada amb l'alimentació vegana.

Llegir-ne més
El Poblenou

Veganoteca

El centre de Barcelona té el seu establiment de menjar íntegrament vegà al carrer de Valldonzella, un espai petit però molt ben assortit, amb productes per a vegans i intolerants i una bona proporció d'aliments bio. Qui pensi que el menjar vegà no és apetitós, que passi per la Veganoteca: segur que canviarà d'idea i en sortirà amb la bossa plena.

Llegir-ne més
El Raval
Advertising

The Living Food

No podia faltar a Sant Antoni la botiga de menjar vegà i ecològic, un lloc ampli i acollidor amb un assortiment (tenen absolutament de tot) que ha aconseguit robar el cor d'aquella clientela no vegana però interessada a caminar cap a una alimentació més saludable, respectuosa i conscient.

Llegir-ne més
Sant Antoni

EcoCentre

El gran supermercat vegà de Barcelona es troba a la Diagonal i és un lloc on podem fer la compra setmanal i adquirir cosmètica i llibres. L'espai té una secció de productes solidaris que van des de calendaris fins a bijuteria. Disposen d'una botiga online on podreu comprar tots els productes.

Llegir-ne més
Esquerra de l’Eixample
Advertising

Amapola Vegan

A Amapola Vegan Shop trobaràs roba, sabates i accessoris vegans personalment escollits per la Raquel, creadora d'aquest projecte que va néixer de la voluntat de fer un món millor. El procés de fabricació de tots els productes que venen és respectuós amb els animals i el medi ambient i, a més a més, tenen estils per a tots els gustos.

Llegir-ne més
Gràcia

Comentaris

0 comments