Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. La Compra Social
  La Compra Social
 2. La Compra Social
  La Compra Social
 3. La Compra Social
  La Compra Social
 4. La Compra Social
  Mireia Comas

Un lloc on podeu fer una compra responsable i amb caire social

Descobriu La Compra Social, la millor manera de fer una compra sostenible, de proximitat i col·laborant amb una bona causa

Time Out en col·laboració amb La Compra Social
Publicitat

Diuen que som el què mengem i per això a tots ens agrada emplenar la nostra cistella de la compra amb el millor producte possible per tal que els àpats que cuinem a casa siguin saborosos i de bona qualitat. I si us diem que, a més de gaudir de la millor qualitat, amb la vostra compra podeu contribuir també a una causa social? La Compra Social us ofereix aquesta oportunitat amb una oferta de 280 productes diferents de la seva web i entre els quals trobareu vins de l’Olivera, xocolates de Xócala, patés i melmelades d’Espigoladors i aliments Onyar, productes de Robin Good, i moltes coses més! A més, tots ells són productes de qualitat artesanals, de proximitat, km 0 i molts d’ells són ecològics i vegans. I el millor? Que amb la compra dels seus productes estareu ajudant a les 200 persones amb malalties mentals, capacitats diferents i amb riscos d’exclusió social que elaboren els productes de La Compra Social. Tothom surt guanyant! A més, les bones intencions i el compromís d’aquesta associació sense ànim de lucre han estat premiades amb una beca d’Innovació Tecnològica el 2020 de l’AMB i una subvenció de l’Ajuntament de Barcelona.
Per més informació, podeu contactar-los per whatsapp al +34 603826179 o al correu
info@lacomprasocial.com. No us ho penseu més i empleneu la vostra cistella amb el millor criteri comprant els productes de la seva pàgina web!

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat