Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Comprar cultura

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Bcore2.jpg
Bcore

Comprar cultura

Et recomanem les millors botigues de llibres, còmics, discos i art

Advertising

10 temples de la cultura

Continuarà Comics

Botigues El Gòtic

Aquest temple del còmic de 2 plantes és un clàssic de la ciutat, juntament amb Norma Comics. La primera planta està dedicada al còmic nacional i europeu, a més a més de merchandising per a mitòmans de Star Wars i altres sagues fantàstiques. A la segona trobareu manga i anime, tot i que també hi ha un espai dedicat al còmic 'Made in USA', amb edicions vintage que van des dels anys 20 fins a la dècada dels 80.

La Parada

Botigues Gràcia

En aquesta parada no trobareu espàrrecs ni bacallà sinó paisatges portàtils i arquitectures de paper. Xènia Bagué i Raquel Villa fan promoció, difusió i pedagogia de la fotografia en aquesta botiga del Mercat de l’Abaceria, la mostra que no calen quatre parets perquè un espai sigui encantador. Els dijous convoquen fotògrafs professionals que parlen de la seva obra i dissabte programen l’Speaking Corner, on la gent pot donar a conèixer els seus  projectes. És genial assortir-se d’aliments i cultura en una sola visita al mercat, oi?

Advertising

Llibreria Laie

Botigues Llibreries Dreta de l'Eixample

Laie és una de les llibreries de capçalera de lletraferits i lectors a la recerca les darreres novetats literàries, d'àmbit nacional i internacional. El seu fons es completa amb referències bibliogràfiques de filosofia, història i ciències socials, art i arquitectura. Cinèfils i melòmans també hi trobaran el seu què.

Discos Paradiso

Botigues Música i entreteniment El Raval

Calen espais on flueixin els intercanvis d'idees, on es puguin distribuir i promoure petits projectes locals. Amb aquesta filosofia i amb una autèntica passió pel vinil va néixer la botiga Discos Paradiso. Música i forma són importants, en aquest lloc per a les troballes.

Advertising

Negra y criminal

Botigues Llibreries La Barceloneta

Per més etiquetes que es posin al gènere, 'novel·la negra' és un terme que queda curt per parlar de tots els títols que atresora aquesta llibreria. A Negra y Criminal, els lectors trobaran històries d'espies, cròniques reals, bibliografies cinematogràfiques i assajos, entre d'altres referències.

Base Elements

Botigues El Gòtic

Sóc un modernet, què passa. Vaig néixer amb ulleres de pasta i un pack de Bestiari sota el braç. Per això celebro que existeixin galeries i botigues d’art com aquesta. Base Elements s’ha especialitzat en artistes urbans de primeríssim ordre, audaços creadors que estan redefinint etiquetes. Tenen un munt d’obres a la venda que, tot i compartir caràcter urbà, abasten tota mena de tècniques i estils. Els preus produeixen urticària, però ja toca jubilar el pòster de Vertigen (D’entre els morts): el vostre pis ho agrairà.

Advertising

Mr Brown Store

Botigues El Poblenou

Per fora sembla un videoclub corrent, d'aquells amb expenedor automàtic. Però en realitat és una botiga de còmics de primera i segona mà, de dimensions generoses i preferència pel còmic nord-americà de terror i de superherois. En un terreny erm per al friquisme pop com és el del barri del Poblenou, una visita aquí sempre anima una tarda de dissabte. El propietari té connexió mental amb mi -la virtut d'exposar els llibres que m'interessen- i encara més important: no busca conversa. Una visita de mitja hora se salda amb un civilitzat "bon dia, cobri's, adéu". Com ha de ser.

Llibreria Millà

Botigues Llibreries El Raval

Situada al 'triangle de les Bermudes' de l'escena catalana, entre el Liceu i el Romea, Millà ha assortit durant més de cent anys els professionals i aficionats del teatre amb els llibrets per a muntatges teatrals.

Advertising

BCore

Botigues Música i entreteniment Gràcia

Segell discogràfic de referència que després de 22 anys a les trinxeres de la independència musical ha decidit fer un pas endavant i oferir als aficionats un catàleg de discos i vinils que fins ara només es venia per correu.

La Central

Botigues Llibreries Eixample

Malgrat els seus inicis com a llibreria especialitzada en Humanitats el 1996, La Central ha esdevingut una dels espais de referència entre lectors, autors i editorials. S'hi poden trobar títols d'antropologia, arquitectura i disseny, art i cinema, fotografia, però també referències de poesia i arts escèniques, entre d'altres. La narrativa nacional i internacional i edicions difícils de trobar coincideixen a l'espai del carrer Mallorca.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising