Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right De compres per la Barceloneta

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Vioko
© Ivan Giménez

De compres per la Barceloneta

El barri marítim també té comerços de visita obligatòria

Advertising

No tot són restaurants i bars vora el mar a la Barceloneta, també hi trobareu botigues de moda i complements, de deliciosos productes i fins i tot la llibreria de novel·la negra per antonomàsia de la ciutat.

I Love Kutchi

Botigues La Barceloneta

Colors càlids, rialles i kucthi-kucthi. Si conserveu aquell punt naïf i el gust per l’imaginari dolç i tou que encanta els més petits, heu de visitar I love Kutchi. La botiga de la Barceloneta disfressada de merceria atresora complements i objectes de decoració per a tota la família: un coixí tèrmic, una funda per a l’iPhone feta de teles precioses, una llibreta amb les cobertes serigrafiades o senzillament un rodet de cinta washi. Costa sortir-ne amb les mans buides.

La Heladeria Mexicana

Botigues La Barceloneta

L'única geladeria mexicana d'Espanya es dedica a fer gelats artesans –alerta, sorbets, només són amb fruita i aigua, sense llet– de fruita exòtica com la guanàbana. I fins i tot en tenen de picants, com el de mango amb 'chamoy', un xili caramel·litzat. Tot un repte! També disposen de pastissos autòctons.

Advertising
Vioko
ivan gimenez

Vioko

Botigues La Barceloneta

Amb un interiorisme més proper a una botiga de roba exclusiva que a una geladeria, a Vioko s'hi poden trobar més de 50 sabors de gelats, alguns de realment sorprenents. A l'hivern també tenen delicadeses de xocolata i pastisseria.

Negra y criminal

Botigues Llibreries La Barceloneta

Per més etiquetes que es posin al gènere, 'novel·la negra' és un terme que queda curt per parlar de tots els títols que atresora aquesta llibreria. A Negra y Criminal, els lectors trobaran històries d'espies, cròniques reals, bibliografies cinematogràfiques i assajos, entre d'altres referències.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising