Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Darial
Foto: Darial

No us perdeu la Concept Store efímera de disseny SHOPS at DARIAL

Durant cinc dies, del 15 al 19 de desembre, aquesta espectacular botiga de l'Eixample acollirà una concept store temporal amb alguns dels millors dissenyadors locals del moment compartint l'espai amb les marques internacionals de Darial

Time Out en col·laboració amb DARIAL
Publicitat

Des de fa només dos mesos a Barcelona, ​​els amants de la moda han pogut gaudir d'un espai dedicat exclusivament al lifestyle. Es tracta de Darial, concebut per Djaba Diassamidze i d'un disseny interior que no deixa indiferent.
Ara, del 15 al 19 de desembre, aquesta espectacular botiga serà escenari de la Concept Store efímera de Disseny d'Autor SHOPS at DARIAL: una iniciativa que neix a Barcelona com a reunió i celebració dels creadors d'alta qualitat i proximitat de totes les disciplines del disseny.
Aquest espai està situat a la Dreta de l'Eixample, a la planta baixa de la casa Tomàs Roger, un edifici del segle XIX al carrer Ausiàs Marc: una dada que aporta encara més valor a aquest racó tan ben cuidat i enriquidor.
Per als amants de la moda, l'art i el disseny, aquesta Concept Store efímera serà tota una experiència on endinsar-se de ple en un paradís ideat amb tota mena de detalls, de racó a racó, i on descobrir la riquesa artística de creadors locals. I és que SHOPS at DARIAL ha seleccionat els seus dissenyadors perquè ens portin estils radicalment diferents, molts amb reconeixement i premis nacionals i internacionals, i amb propostes elaborades amb material de qualitat i processos que prevalen l'artesania i la proximitat.
Seguiu llegint, us donem més raons per visitar-lo.

Paradís fashion
Foto: Darial

Paradís fashion

Entre allò més avançat i l'elegància més clàssica: així és com es defineix SHOPS at DARIAL.
Un espai que cuida cada detall del seu interior i on podem trobar-nos amb una selecció excel·lent de firmes de moda, objectes i art en constant evolució.
I és que els elements decoratius d'aquest racó multidisciplinari són una barreja d'eres i referències, com ara els pilars amb palmeres daurades que enlluernen amb aires d'elegància i exclusivitat. El seu mobiliari no es queda enrere: està compost per peces de mestres clau del disseny del segle XX, com ara Pierre ChareauSerge Roche i Pierre Poulin.
Fixeu-vos en el detall que us expliquem: Darial significa porta en persa antic i al seu interior trobareu arcs orientals. Tocs que marquen la diferència.

Disseny i cura local
Foto: Darial

Disseny i cura local

L'objectiu d'aquesta Concept Store efímera és donar valor a productes d'autor, al seu procés d'elaboració artesanal, l'esforç que requereix, les edicions limitades, les compres slow i la cura i l'amor que aporten a cada peça que ens regalen.
Per retrobar-nos amb tot això, a SHOPS at DARIAL descobrireu col·leccions de moda i accessoris com bosses, barreteria, també perfumeria d'autor, bells objectes, joieria, art floral i fins i tot papereria creativa: un còctel d'art i disseny de la mà de dissenyadors locals que es barrejaran amb dissenyadors internacionals habituals a Darial com MargielaStubbs & WoottonMarni, Acne Studios o Bode NY.
La creativitat en les seves propostes i els seus models de negoci, com ara la venda pre-order i on demand, afavoreixen la sostenibilitat, ja que no es creen residus ni estocs. També són dissenyadors que proposen col·leccions 'no gender' i inclusives que no entenen ètnies, sexes i edats.

Publicitat
La moda, entre pàgines
Foto: Darial

La moda, entre pàgines

Si camineu fins al final d'aquest racó fet art trobareu prestatgeries de laca negra i mirall que subjecten una cuidada selecció de llibres excepcionals sobre disseny, art i moda.
Llibres que són una barreja d'obres influents del passat i del present que aporten un toc especial a l'espai i en reforcen el concepte i la filosofia.
Doneu un cop d'ull a aquestes peces literàries exposades com si fossin obres d'art d'un museu i deixeu-vos sorprendre.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat