Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Un dormitorio lleno de plantas y vida
Colvin

Crea la teva pròpia jungla urbana!

Hem descobert Colvin, una floristeria online que us ajudarà a portar un tros de natura a casa. Nosaltres ja estem creant un jardí a casa, voleu fer-ho també?

Time Out en col·laboració amb Colvin
Publicitat

Us agradaria poder connectar amb la natura sense sortir de casa? Doncs no us preocupeu perquè hem trobat una forma de crear la vostra pròpia jungla urbana! Colvin Jungle, la submarca de la floristeria online Colvin ofereix una gran varietat de plantes que s’adapten a cada casa, amb més llum o menys, si teniu molt espai o no, o els colors i sensacions que busqueu. 

I és que les plantes no són només un element de decoració, sinó també un element que aporta vida a les nostres cases i ens permet connectar amb la natura. Una connexió que és difícil de trobar en les grans ciutats però que ens ajuda a portar una vida més saludable. Per això també és una tendència muntar-se un jardí propi dins de casa. Però no us espanteu perquè fer-ho és molt més fàcil del que sembla. Us expliquem com!

El procés és senzill, anar a la web de Colvin, escollir la planta que millor s'adapti al que busqueu, escollir un test, i directa dels agricultors a la vostra casa. Així de fàcil! I no tingueu por que se us morin les plantes, ja que la floristeria us dona consells i instruccions per la cura de les plantes, una garantia d'un mes i, per aquells que necessiteu més ajuda, la figura de la 'Plantiatra', una coach de plantes que us resoldrà tots els dubtes perquè les vostres plantes llueixin perfectes!

Si encara no esteu segur si els vostres salons són el lloc idoni per posar una planta, continueu llegint, perquè amb Colvin, qualsevol racó és perfecte per començar una petita jungla urbana!

Una planta per cada racó
Colvin

Una planta per cada racó

A vegades no és necessari tenir molt espai per poder crear un jardí i és que hi ha plantes de totes les grandàries per adaptar-se a cada superfície i racó. Des de les més petites que fan uns 20 centímetres i es poden col·locar en una prestatgeria al costat dels nostres llibres preferits, fins a les més grans que passen del mig metre. Quina s'adapta millor al vostre espai?

Plantes per adults, nens i… mascotes?
Colvin

Plantes per adults, nens i… mascotes?

Malgrat que us pugui semblar estrany hi ha plantes que són més aptes que altres per les nostres mascotes. I és que si teniu gats o gossos us haureu trobat amb alguna de les vostres apreciades plantes mossegades. Gràcies a Colvin ja no us haureu de preocupar per la salut de les vostres mascotes, ja que ofereixen plantes pet-friendly que també es porten bé amb els més petits de la casa.

Publicitat
Per nivells de dificultat
Colvin

Per nivells de dificultat

Si mai heu tingut una planta o si sempre se us moren, no heu de preocupar-vos perquè Colvin ofereix plants de tots els nivells de dificultat. Des d'aquelles que són súper fàcils de cuidar i així poder iniciar-se, fins aquelles plantes que necessiten més atenció pels més erudits. Però tranquils, que si us agrada una que necessita més cuidats no és cap problema perquè cada planta ve amb la seva guia de cures. Al final us acabareu convertint en uns experts de les plantes! I si encara necessiteu més ajuda, segui-los en les xarxes socials per descobrir consells i secrets de les plantes.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat