De compres pel Born i Sant Pere

D'entre la multitud d'oferta, escollim les millors botigues del Born

Trobes a faltar algun establiment important del Born i Sant Pere? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Colmado

Com una d'aquelles botigues plenes, pulcres, boniques. Això és Colmado, l'espai de Susana Rey al Born. Aquí els progatonistes són roba i accessoris de disseny de llarg recorregut: Manuel Bolaño, Anntian, Revisited Matters, les sabates de Deux Souliers i els rellotges de Waiting For The Sun, a més de Pleguezuelos, la firma de vestits, bruses i pantalons fàcils, lleugers i femenins que dissenya Rey.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Ivori

El Born ha estat l'espai triat per Carola Alexandre i Alba Neddermann per instal·lar aquesta petita però exquisida botiga, on venen la seva firma, Alexandre Nedermann, que es defineix per les teles 'vintage' i siluetes d'inspiració retro. Però a Ivori també hi ha lloc per a marques i creadors que els són afins, com Maria Roch, Borne by Elise Berger, les sabates de Mus&Roew i les bosses de Lubochka, entre d'altres.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Advertising

About Arianne

Coherència, continuïtat, atemporalitat. Són alguns adjectius que servirien per definir les col·leccions d'About Arianne. El seu estil és sobri, però també femení. Les sabates tenen caràcter. Parlen un altre llenguatge. Tenen un rerefons clàssic, però són modernes. Es fabriquen a Elda, on encara ara es fan molts processos artesanalment. Aquest és el valor afegit d’unes About, com els hi diu l’Ariadna. Sabates de qualitat, que passen per moltes mans abans d’arribar als vostres peus. Tot un luxe.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Míriam Ponsa

Passió per les textures i una intensa vocació per investigar materials i tècniques: aquest és l'univers de Miriam Ponsa, la dissenyadora manresana amb botiga al Born. Hi podreu trobar les col·leccions de temporada (que presenta regularment a la passarel·la catalana) i peces atemporals i extremades, com les espardenyes embetades. Josep Abril també hi té un 'corner'.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Advertising

Impossible Project

Impossible Project ha recollit els testimonis dels antics treballadors de Polaroid i, des de la mateixa fàbrica austríaca, segueix produint cartutxos de pel·lícula compatibles. A més, a partir de 60 euros, hi podeu comprar la vostra Polaroid.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Happ Barcelona

Happ Barcelona és un espai del Born pensat perquè hi passin coses: abraça la fórmula de la 'concept store', i com a tal reuneix firmes de moda, accessoris, perfums i objectes de papereria, però la idea també passa per oferir l’espai a creatius i marques que busquen un lloc de treball i trobada. Què trobareu en aquest basar selecte i amb un nom inspirat en els happenings? Una barreja de talent local i col·leccions internacionals encara poc explorades: les llibretes artesanals de Designs Tandem, la llenceria francesa de Dement, les bosses d’Encuire i les ulleres japoneses Eyevan 7285, a més de la roba de The Fifth, Cameo, Keepsake i Begoña Noya.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Advertising

Munich Sports

Una posada n escena futurista, amb il·luminació led, jocs de reflexos i predomini del vermell i el negre embolcallen a partir d'ara la col·lecció més esportiva de la marca catalana.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Gidlööf

Per als amants del vintage, Gidlööf és una mina. Hi atresoren mobles escandinaus dels anys 40 i 50, a més de cadires, taules, butaques i jocs de cafè, tot d'estocs que la Sophia i el Guim s'encarreguen de repostar cada tres mesos amb visites a Suècia. Són peces amb dècades d'història que, abans d'arribar a Barcelona, passen per filtres estètics i de qualitat. La Sophie s'emporta cortines i llençols que convertirà en davantals, pitets i fundes de coixí i la marca Gidlööf també aixopluga els mobles que ha començat a dissenyar el Guim.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Advertising

Neukölln

Neukölln, el projecte de la italiana Alessia Casillo, és una botiga especialitzada en mobiliari i objectes de l’Alemanya de l’Est (l’antiga RDA), de factura comunista i regust soviètic. Molt del gènere de Neukölln prové d’antigues fàbriques, d’escoles i també hi ha mobles i objectes que decoraven les cases normals i corrents de l’extinta RDA, a més d'alguna peça de disseny, com per exemple les cadires de plàstic Kangaroo dissenyades el 1968 per Enrst Moeckl, un dels creadors més prolífics de l’Alemanya de l’Est.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

On Land

On Land és una botiga multimarca d’on homes i dones sortiran satisfets. Elles, amb les propostes de joves creadores barcelonines com Name i Who. I ells, amb opcions tan interessants com Josep Abril i Gorni Kramer, les dues darreres dissenyades pels propietaris de la botiga. Vestits d’home, camises, samarretes i pantalons d’estil casual que us serviran per fer fons d’armari sense perdre de vista les tendències.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Advertising
Mostra'n més

Comentaris

0 comments