Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right De compres a Montjuïc i Poble Sec

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

De compres a Montjuïc i Poble Sec

Descobriu els millors comerços del barri

Advertising
Trobes a faltar algun establiment important de Montjuïc i el Poble-Sec? Ens ho pots dir als comentaris de sota.
Koetània
Koetània
©Maria Dias

Koetània

Botigues Gràcia

L'especialitat de Koetània, la joieria de l'escultor Daniel Bellido i l'arquitecte Marta S. Blanco, són les peces fetes a mida. Una pedra, un tros de vidre, una arracada de l’àvia i fins i tot un joc de paraules els serveixen per donar forma a les noves històries. Les aliances que s’allunyen dels acabats convencionals, d’arestes marcades o de secció quadrada, són l’altra predilecció d'aquests creadors que han convertit la seva botiga-taller en el punt de trobada d’una vintena de creadors amb llenguatges i estils diferents, que dissenyen i produeixen peces gairebé úniques, experimentals i artístiques.

Apolo Store
Apolo Store
©Maria Dias

Apolo Store

Botigues Música i entreteniment El Poble-sec

Si porteu l'Apolo a la sang, no podeu renunciar a fer una visita a la botiga de marxandatge de la sala del Poble-sec. A banda de samarretes –les de la sala, fetes en col·laboració amb Loreak Mendian, i les dels grups que els visiten–, 'tote bags' i caramels amb la a d'Apolo,podreu proveir-vos de la discografia dels grups locals, de vinils nacionals, llibres i revistes de música.

Advertising
Fundació Joan Miró
Fundació Joan Miró
©Maria Dias

Botiga de la Fundació Miró

Botigues Sants - Montjuïc

A més de trobar-hi publicacions sobre Joan Miró, catàlegs d'exposicions i altres títols de referència de la història de l'art, a la botiga de la Fundació compten amb un catàleg de productes de merxandatge que inclou des de complements fins a accessoris per a la llar i jocs infantils inspirats en l'imaginari de Miró.

Llibreria CaixaForum
Llibreria CaixaForum
©Arts Libris

CaixaForum Llibreria

Botigues Sants - Montjuïc

La llibreria i botiga del CaixaForum, dirigida per Laie, està especializada en art contemprani, arquitectura, disseny i fotografia i ofereix suport bibliogràfic i audiovisual sobre les exposicions, i activitats que s'organitzen al centre, a més de vendres llibres d'artista i altres rareses. El catàleg es completa amb una selecció d'objectes relacionats amb les exposicions temporals que es poden veure al centre cultural.

Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising