Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Decoració bestial a la Moritz Store

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

ornamenta1/2
2/2
LF Photo Agency

Decoració bestial a la Moritz Store

Animals amb rictus humà que revaloren el disseny made in Barcelona a la Moritz Store

Advertising

Es diuen Hipólito i Ceferino i són uns animals entranyables que han arribat per conquistar les vostres llars. Aquestes figuretes han estat creades per Ornamante, una firma barcelonina que humanitza els animals. Francisco Aguilera i Xavier Ferrer, fundadors d’aquesta firma, són els dissenyadors dels fantàstics animals amb aparença mig humana mig bestial. El seu repte és que cada una de les seves obres transmeti caràcter, personalitat i sensacions amb la mirada, els gestos i l’actitud. De fet, si els mireu bé trobareu que cada un dels animalons té un caràcter particular i que reflecteix la seva història amb la mirada i les arrugues detallistes de la seva pell. El resultat és una imatge fidel i detallada, però alhora plena d’imaginació.

Aquests animals humanitzats són una barreja de materials i textures, en què el detall i l’expressió de les seves peces està molt a prop de la realitat. Ornamante juga exquisidament amb els acabats finals, combinacions de color, monocromàtics, degradats, metàl·lics i una infinitat d’aplicacions possibles. Teniu fins a divuit espècies per triar.

Si voleu incorporar un Hipólito o un Ceferino a la vostra llar, els podeu adquirir a la Moritz Store, en la seva versió grisa. Si el voleu en groc, verd, vermell o en qualsevol altre color, podeu fer la vostra comanda i us l’enviaran del color que més us agradi. Podeu adoptar un d’aquests animals i endur-vos-el a casa per 250 euros.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising