Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dusty Road Shop

  • Botigues
  • Gràcia
  1. Dusty Road Shop
    Foto: Dusty Road Shop
  2. Dusty Road Shop
    Foto: Dusty Road Shop
Publicitat

Time Out diu

Un nou espai de Gràcia on trobar plantes especials i cossiets

La fotografia publicitària com a 'modus vivendi', les 'cigar box guitars' construïdes amb objectes trobats, els cactus i les suculentes apilonades a un balcó del Raval i els cossiets de ceràmica fets a mà.

L’experiència de la bellesa sorgeix de captar les causalitats i les interdependències inqüestionables de la vida va deixar escrit Juhani Pallasmaa a l’assaig 'La mano que piensa' (GG, 2012). Aquest arquitecte finlandès no coneix a l’Endika Ussia, però aquest basc li demostra una de les seves reflexions, aquella on diu que “la bellesa no és una qualitat estètica independent”.

Hi trobareu plantes especials com càudex i tillandsies

Ussia té el do de saber fer anar les mans, de tenir una curiositat insaciable i de relligar causalitats i interdependències. D’això va Dusty Road Shop, un nou espai de Gràcia on mostra de portes enfora allò que fins fa només uns mesos era una afició de portes endins. “Tenim plantes especials i els puc fer vestits a mida”, explica Ussia des del seu peculiar oasis envoltat de 'càudex' i 'tillandsies', 'monsteres' i 'marqueses', 'pileas' i 'hibiscos'. “M’agrada aconsellar sobre plantes i, sobretot, trobar les que busca el client per rares que siguin. Això és el que em fa més feliç”.

Escrit per
Laia Beltran

Detalls

Adreça
231
Travessera de Gràcia
Barcelona
08012
Contacte
Veure Web
Transport
Joanic (L4)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà