1. ECC Cómics
  Foto: Ricard Martín ECC Cómics
 2. ECC Cómics
  Foto: Ricard Martín ECC Cómics
 3. ECC Cómics
  Foto: Ricard Martín ECC Cómics
 • Botigues | Llibreries
 • Gràcia
 • Crítica de Time Out

Ressenya

ECC Cómics Bonavista

4 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

ECC Ediciones és l'editorial de Barcelona que publica a Espanya tot l'univers de DC (Batman i Superman, però també la línia d'adults del colós del còmic nord-americà, com la fonamental línia Vertigo) i té una macro-llibreria a Gràcia: ECC Comics Buenavista, oberta el 2023, és un punt i a part en el panorama de botigues de còmics a Barcelona: té 400 m² i ofereix una selecció extensiva de novetats i fons de catàleg. 

De fet, l'oferta de la botiga és tan vasta i completa que, com passa amb la botiga de Norma Còmics, cada zona podria ser una botiga especialitzada. Hi ha de tot i per a tothom: una fastuosa secció infantil segregada per temàtiques, edats i estils –des de superherois, bande desinée, còmic espanyol i català, joves adults–, una secció de superherois que reuneix Marvel i DC per col·leccions i personatges, una secció de còmic europeu i una altra de nord-americà sense paios catxes en malles. 

Això també és un paradís per als fans del marxandatge especialitzat. La part de figures està separada dels còmics, i podeu comprar des de funkos fins a impotents figures d'acció del Batman de Frank Miller... O fins i tot una de Peter Sellers com a inspector Clouseau!

Detalls

Adreça
Bonavista, 30
Barcelona
08012
Transport
M: Diagonal
Horaris
Cada dia de 10 a 21 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà