Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Graduat

  • Botigues
  • Gràcia
El Graduat
Foto: El Graduat
Publicitat

Time Out diu

Una òptica de barri que al bon disseny li suma un bon diagnòstic

Ni la novel·la de Charles Webb ni la pel·lícula de Mike Nichols. El (nostre) Graduat és una òptica de Gràcia que fa honor al seu nom. “Li donem molta importància a la part optomètrica. Fer un bon diagnòstic requereix el seu temps, per això el nostre gabinet òptic és espaiós i està digitalitzat. I, a més, treballem amb lents Zeiss”, explica l’Helena Muñoz, una experimentada òptica optometrista.

Situat al davant del Mercat de la Llibertat, El Graduat també vol fer barri i apostar per marques de proximitat. “Tenim una bona selecció de Kaleos i d’Etnia, dues marques barcelonines amb un disseny exquisit”, continua. També aposten per altres més indie com PaperEyes, ulleres dissenyades a Terrassa i fabricades a Sant Joan de les Abadesses amb la particularitat que alguns models estan folrats de paper o tela estampada.

Ara bé, l’Helena tampoc renuncia a alguna 'delicatessen' forana. En concret, a les ulleres de la marca alemanya Lunor i de la italiana Bobsdrunk, que encara llueixen més en aquest bonic espai reformat per l’estudi d’arquitectura Mangrana. I és que ho miris amb ulleres de sol o amb ulleres de vista, a El Graduat tot és un encert.

Escrit per
Laia Beltran

Detalls

Adreça
9
Plaça de la Llibertat
Barcelona
08012
Contacte
Veure Web
Transport
Diagonal (L3, L5)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà