Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El pa de la Diada

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

El pa de la Diada

Un pa especial per assaborir la Diada Nacional de Catalunya!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

A partir del dijous 7 de setembre trobareu a l’obrador de la Moritz el pa que proposa Triticum des de fa uns anys per celebrar com cal l’Onze de Setembre. Un pa deliciós i sorprenent, d’uns 250 grams de pes, amb forma de pa de pagès i que, en tallar-lo, descobreix les quatre barres vermelles de la bandera nacional de Catalunya.  
Està elaborat amb farina de blat, farina integral de sègol, ferment natural i llevat. El vermell s’obté gràcies a una saborosa sobrassada de Mallorca, que aporta molt més que color, i la intensitat de gustos es matisa amb formatge emmental, nous i safrà. I és ideal per assaborir a qualsevol hora, tot sol o bé sucat amb tomàquet i acompanyat d’un bon embotit i una Moritz artesana ben fresca. Celebreu la Diada engolint la senyera! ■

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising