El pa de la Diada

Un pa especial per assaborir la Diada Nacional de Catalunya!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

A partir del dijous 7 de setembre trobareu a l’obrador de la Moritz el pa que proposa Triticum des de fa uns anys per celebrar com cal l’Onze de Setembre. Un pa deliciós i sorprenent, d’uns 250 grams de pes, amb forma de pa de pagès i que, en tallar-lo, descobreix les quatre barres vermelles de la bandera nacional de Catalunya.  
Està elaborat amb farina de blat, farina integral de sègol, ferment natural i llevat. El vermell s’obté gràcies a una saborosa sobrassada de Mallorca, que aporta molt més que color, i la intensitat de gustos es matisa amb formatge emmental, nous i safrà. I és ideal per assaborir a qualsevol hora, tot sol o bé sucat amb tomàquet i acompanyat d’un bon embotit i una Moritz artesana ben fresca. Celebreu la Diada engolint la senyera! ■

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat