Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els accessoris per al nou curs que voldràs tenir

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Cecile Collage
© Cecile Collage

Els accessoris per al nou curs que voldràs tenir

Llibretes, planificadors, bolígrafs i motxilles per no perdre punt de les idees i aprofitar bé el temps

Per Eugènia Sendra i Laia Beltran
Advertising

Són més que mers objectes utilitaris, de primera necessitat per a estudiants i creatius; la papereria i el material d'oficina també desperten passions. Aquí us proposem una tria per començar bé el curs.

Bolis penco
© Penco Prime Timber

El llapis

Des de Japó i a través de Likely, una papereria online, ens arriben els portamines de Prime Timber, nascuts de la col·laboració de les cases Penco i Kitaboschi. Són de fusta, lleugers i van vestits amb una gamma de colors ben atractiva (15,95 €).

Tisores
© Present & Correct

Les tisores

L'univers de Present & Correct desprèn un gran amor pel paper i els objectes d'oficina de tots temps, d'aquí que a la plataforma online es trobin tot d'accessoris d'estètica vintage. Voldreu les seves tisores, produïdes als 80 (19,60 €), els planificadors, els bolígrafs... ho voldreu tot!

Advertising
Motxilla zebra Affenzhan
© Affenzhan

La motxilla

Des d'Alemanya ens arriben les propostes de Fond of Bags, que es van donar a conèixer el 2010 amb una bossa ergonòmica per a nens i la línia infantil la comercialitzen amb el nom d’Affenzahn. Estan ben fetes, són divertides i hi pots interactuar. Visca la jungla i la zebra adormida (49,90 €, la trobareu a Olokuti Kids).

Llibretes MD
© MD Paper

La llibreta

A Entropia Paperstore són especialistes en llibretes i derivats i treballen amb marques asiàtiques, angleses i també locals. Entre la selecció destaquen delícies com la japonesa MD Paper (a partir de 9,90 €). Res distreu l'usuari, que per força es fixa en el paper, en l'enquadernació... Fins i tot diuen que fan un soroll especial en passar pàgina.

Advertising
Calendari Octàgon
© Octàgon

El calendari

Els planificadors setmanals i mensuals són els productes estrella d'Octàgon, una marca virtual de papereria. Els seus calendaris també desperten passions, en petit o gran format, en horitzontal i vertical, us ajudaran a veure millor el 2018.

Cecile Collage
© Cecile Collage

El planificador

A Cecilia Camacho sempre l'han fascinat els treballs manuals, és seguidora de la papereria sueca i japonesa i fa temps que practica el collage. Amb el nom de Cecile Collage comercialitza llibretes –ha col·laborat amb les noies de Batabasta– i altres productes útils com els planificadors setmanals, tacats de retalls carregats d'optimisme (13,25 €).

 

Advertising
Five lines a day, de Lechtturm
© Lechtturm

El diari

La marca alemanya Leuchtturm1917 és coneguda per la simplicitat formal i per les cobertes de colors de les llibretes. D'entre el seu catàleg destaca una proposta original, un diari per enregistrar cinc anys de vida (24,95 €, el trobareu a Raima). A cada pàgina li correspon un dia; es tracta d'acumular ratlles any rere any per recordar què va passar aquell any, aquell dia...

Arxivador Muji
© Muji

L'arxivador

Muji, que en japonès significa "objectes de qualitat sense marca", té una bona col·lecció d'estris de papereria. Des de llibretes, passant per bolígrafs fins a productes per posar ordre als papers, com aquests arxivadors de colors neutres i estètica asèptica (8,95 €).

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising