Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Glòries
Foto: GlòriesGlòries

Gaudiu d'un esdeveniment de moda i bellesa a Glòries amb sortejos, música en viu i influencers!

Fins al 29 de maig hi trobareu 'Atrapa els teus desitjos': una acció que farà que les vostres visites a l'eix comercial estiguin carregades de regals, cultura i primavera

Time Out en col·laboració amb Glòries
Publicitat

Totes les primaveres venen carregades de grans dosis de colors, naturalesa, bon temps i ganes de gaudir de l'exterior, però no tots els anys són iguals i és per això que enguany l'eix comercial Glòries n'ha preparada una de ben especial.
Fins al 29 de maig, si us deixeu perdre per les últimes tendències que amaguen les seves botigues o si tasteu la variada gastronomia dels seus restaurants, també hi trobareu 'Atrapa els teus desitjos': una acció que convertirà l'eix comercial en un oasi de primavera, natura, regals i art. Animeu-vos a viure aquesta època de l'any a Glòries perquè s'ha posat ben maco per tots vosaltres!
I és que per l'eix comercial trobareu quatre hivernacles que conserven articles de moda i bellesa imprescindibles d'aquesta primavera i, si formeu part del Glòries Club, us els podreu emportar a casa entrant en el seu sorteig. I la festa no s'acaba aquí, perquè la primavera no seria el mateix sense l'alegria que s'hi respira, i l'alegria tampoc es pot definir sense la seva banda sonora. És per això que cada dissabte també podreu gaudir de música en directe ressonant pels racons de l'eix. Fins i tot influencers de casa nostra hi passaran per gaudir d'aquesta festa primaveral. Us hi apunteu?
A Glòries les flors ja han florit i les papallones ja volen ben alt, continueu llegint perquè us expliquem què més hi trobareu!

Feu realitat els vostres desitjos
Foto: Glòries

Feu realitat els vostres desitjos

Els quatre hivernacles repartits pels racons de l'eix comercial Glòries guardaran en el seu interior articles de moda i bellesa com sabates, bosses, colònies o joies de botiges Benetton, Guess, Druni i L'Occitane. Per aconseguir aquests regals, només heu de registrar-vos al programa de fidelització Glòries Club, el qual recompensa les compres que feu a l'eix, i entrar en el sorteig d'aquests regals tan 'top'.
A més, les oportunitats no s'acaben aquí! Els establiments també oferiran descomptes i altres beneficis pels membres del Glòries Club.

Els 4 hivernacles
Foto: Glòries

Els 4 hivernacles

Si no totes les primaveres són iguals, tampoc ho són els 4 hivernacles que s'han instal·lat a Glòries!
En trobareu dos a la planta de carrer i dos més a la planta -1, tots ells, d'una temàtica diferent: un per a dones; un altre per homes; el tercer, dedicat a la canalla; i el quart, amb articles sostenibles que són un clar exemple més del compromís de l'eix comercial amb el medi ambient.
A quin d'ells anireu primer? Només heu de mirar la fotografia per saber que hi trobareu de tot!

Art i música per tot l'eix
Foto: Glòries

Art i música per tot l'eix

Els quatre hivernacles no seran els únics punts primaverals de tot l'eix comercial! Hi trobareu un photocall amb una gran papallona dissenyada pels artistes de falles Juanjo Sevior i Jose Priol, premiats en diverses edicions de les Falles de València. Els vostres Stories trauran fum amb les fotos que us hi fareu!
A més, l'espai també estarà decorat amb grans flors que donaran aires únics i frescos sobre les escultures de Javier Mariscal, qui també va participar en la remodelació del centre el 2017.
per si no n'hi hagués prou, cada dissabte a la tarda també podreu fer realitat els vostres somnis acompanyats de música en directe: serà de la mà del DJ Xavi Pum i del cantant Lexter (15 de maig), del seductor saxo de Fede Carreras (22 de maig) i del ritme del percussionista Chus Tobalo (29 de maig). Que no s'aturin ni els somnis, ni la música, ni la primavera!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat