Family Beer

Botigues, Botigues gurmet Gràcia
Recomanat
  • 4 de 5 estrelles
0 M'encanta
Guarda-ho
Family Beer
Maria Dias
Family Beer

Si comptéssim quantes cerveses ens hem begut a la nostra vida, ja seria prou motiu per aconseguir el carnet de la Family Beer. Tots, d’alguna manera, formem part d’aquesta tribu, ja sigui per la via de m’agraden rosses i torrades o perquè després de conèixer en Peio i la Sílvia de Family Beer, volem que ens adoptin. 

En aquesta botiga de Gràcia i per internet, venen un equip cerveser per elaborar cervesa a casa per només 50 euros, que “és per tota la vida”, com diria aquell. Inclou tots els estris per fer cervesa, a més de les maltes, el llevat i el llúpol. Els que ja en sabeu o disposeu dels estris cervesers, podeu comprar-hi les maltes (els cereals) i els llevats, i fins i tot espècies i complements. Entre d’altres, hi trobareu nou moscada, claus d’espècia, pell de taronja amarga i, per als experts, encenalls de bóta de roure per atorgar gustos especials a la cervesa. Els equips són per fer ales, la varietat de cervesa més senzilla d’elaborar.

Pel que fa a les maltes, que donen caràcter a la cervesa, proposen unes barreges per temporada a partir de maltes diferents. A l’hivern, ofereixen les ales clàssiques, les de blat i d’altres de més curioses com la de Nadal, feta a base de gingebre, la de canyella i poma, i la hot hot hot amb regust de bourbon.

El procés d’elaboració és per a tots els públics i s’assembla més a fer un caldo que a una recepta complicadíssima. Macerar, colar, bullir, refredar i esperar. No patiu, perquè us donen un llibret d’instruccions i si truqueu a les tres de la matinada amb dubtes, us agafaran el telèfon. Dóna gust passar-se una tarda xerrant i preguntant dubtes a la família que es fa estimar.

Per Montse Virgili

Publicat

Lloc de la ubicació Family Beer
Contacte
Adreça Joan Blanques, 53
Barcelona

Transport Joanic (M:L4)
LiveReviews|0
1 person listening