Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Flors Navarro

Flors Navarro

Botigues, Flors Dreta de l'Eixample
Flors Navarro
© Irene Fernández

Time Out diu

Un regal per a l'àvia, un centre floral per posar color a una convenció, flors d'última hora per reconciliar-se amb la parella. Navarro, que és una de les floristeries de guàrdia de la ciutat, té un catàleg de productes ampli que s'adequa a les necessitats i l'economia de tot tipus de clients.  La Sylvia Navarro és la tercera generació d'aquest imperi floral, la mare de totes les floristeries, que obre les 24 hores del dia.

Fa uns 30 anys que tenen aquest horari extensiu, al qual es van abocar gairebé de forma gairebé natural. "Primer tancàvem a les 21h, després a les 22h i mentre netejàvem i recollíem la gent seguia entrant. Tornàvem a obrir a les 5 h de la matinada, així que vam pensar que era millor fer horari continuat".

Quan pensem en gent que compra flors de matinada, ens vénen al cap avis emocionats, martis penedits i amants furtius. "D'això també en tenim però els clients nocturns són gent normal. Taxistes, policies, parelles que tornen de sopar i també gent que fa horari de nit. Recordo un noi amb insomni que va comprar flors per al seu jardí a les 3 de la matinada!".

Detalls

Adreça València, 320
La Dreta de l'Eixample
Barcelona
08009
Transport L4 (Girona) i L2 (Tetuan)
Contacte
Horaris Obert les 24 h
També t'agradarà