Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Flors Navarro

  • Botigues
  • Dreta de l'Eixample
Flors Navarro
© Irene Fernández
Publicitat

Time Out diu

Un regal per a l'àvia, un centre floral per posar color a una convenció, flors d'última hora per reconciliar-se amb la parella. Navarro, que és una de les floristeries de guàrdia de la ciutat, té un catàleg de productes ampli que s'adequa a les necessitats i l'economia de tot tipus de clients.  La Sylvia Navarro és la tercera generació d'aquest imperi floral, la mare de totes les floristeries.

Fa uns 30 anys que tenen aquest horari extensiu, al qual es van abocar gairebé de forma gairebé natural. "Primer tancàvem a les 21h, després a les 22h i mentre netejàvem i recollíem la gent seguia entrant. Tornàvem a obrir a les 5 h de la matinada, així que vam pensar que era millor fer horari continuat". Fins abans de la pandèmia l'horari era de 24 hores, actualment la botiga ha estat remodelada i adaptada a una distribució més diàfana amb un horari més reduït.


Quan pensem en gent que compra flors de matinada, ens vénen al cap avis emocionats, martis penedits i amants furtius. "D'això també en tenim però els clients nocturns són gent normal. Taxistes, policies, parelles que tornen de sopar i també gent que fa horari de nit. Recordo un noi amb insomni que va comprar flors per al seu jardí a les 3 de la matinada!".

Escrit per
Erica Aspas

Detalls

Adreça
València, 320
La Dreta de l'Eixample
Barcelona
08009
Transport
L4 (Girona) i L2 (Tetuan)
Horaris
De dl. a dg. de 7 a 21 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà