Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Galette & Pastim

Galette & Pastim

Botigues, Pastisseries
Galette & Pastim
1/2
© Maria DiasGalette & Pastim
Galette & Pastim
2/2
© Maria DiasGalette & Pastim

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Tenen nom de personatges d’animació, però són tres dones poderoses. Galette –la part dolça– són l’Alba i la Núria, i Pastim –fleca municipal en català antic i, lògicament, la part panarra– és la Mercè. Juntes han regalat a Horta el que tanta falta li feia, un forn de pa on tot es fa de manera artesanal.

L’escola Hoffman va ser el germen d’aquest projecte. “L’Alba i jo ens vam conèixer allà i vam tenir molt de feeling des del primer moment. Ella em buscava per fer alguna cosa juntes, però jo necessitava formar-me més. Mai acabes d’aprendre, però ja em veig amb ganes d’anar sola”, diu la Mercè. L’experiència la va adquirir amb Daniel Jordà i Conrad Serra, mentre les Galette tenien un petit obrador on treballaven per encàrrec i feien algunes classes.

En aquest 'coworking' obrador, com l’anomenen, hi trobareu pans tradicionals fets amb massa mare i farines de qualitat, pastisseria –sobretot els caps de setmana– i brioixeria –croissants alveolats de mantega, xocolata i pernil i formatge, 'muffins', financiers i 'kouign amann', entre d’altres– i ensaïmades per encàrrec amb sobrassada de Menorca, crema cremada, cabell d’àngel, xocolata i sense farcir.

Hi ha una taula gran que volen dinamitzar amb tallers i degustacions, la primera ha sigut de cervesa artesana –no podia ser d’una altra manera–. Ah!, i cafè Nomad, perquè productes tan artesanals com els seus no es poden acompanyar d’un cafè qualsevol!

Detalls

Adreça Tajo, 21
Barcelona
08031
Transport Horta (M: L5)
Contacte
Horaris De 8 a 20 h
També t'agradarà
    Últimes notícies