Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Honne

Honne

Botigues, Dissenyador Barcelona

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Darrere de la firma amb seu a Barcelona hi ha tres dones que han treballat en grans marques de distribució i entenen de disseny i màrqueting. També perquè la seva primera col·lecció, Muse, es presenta amb un petit fashion film que dialoga amb la increïble arquitectura de Xavier Corberó; tot plegat deixa entreveure l’ideari del projecte que, a més de roba, vol associar- se a l’art. Honne reivindica l’essència, allò veritable, i fa peces que posen l’atenció en teixits i patrons (la majoria de la producció es fa aquí; els brodats, a l’Índia).

El resultat són peces de línies relaxades, aparentment allunyades de les tendències i de la filosofia del prontomoda. Si voleu tocar-les, passeu per l’estudi de la marca, situat en un local amb encant de Gràcia; a la seva web trobareu les peces de ceràmica dissenyades per Leonardo Fernández i les samarretes benèfiques il·lustrades per Carla Cascales Alimbau.

Detalls

Adreça Pere i Serafí, 14
Gràcia
Barcelona

Transport Gràcia (FGC), Fontana (L3)
També t'agradarà
    Últimes notícies