Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Hospital de Joguines

Hospital de Joguines

Botigues, Jocs i joguines Gràcia
Hospital de joguines
1/2
Hospital de joguines
Hospital de joguines
2/2
Hospital de joguines

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

La Noemí Batllori és maquetista. Al Nadal de l’any passat va decidir dedicar les èpoques de menys feina a un projecte altruista. Ja havia arreglat nines trencades de la seva filla Gala, així que sabia que la idea de fer un hospital de joguines –que un dia va apuntar en una llibreta– es podia fer realitat.

Recull joguines trencades que anirien a les escombraries, gairebé sempre de fusta tot i que accepta altres materials, i un cop arreglades es donen a entitats d’atenció a la infància. “M’està costant trobar sortides a les joguines perquè aquestes associacions volen joguets nous”, ens explica la ‘doctora’. A més de donar una nova oportunitat a aquestes peces carregades d’històries –“m’han portat veritables relíquies”, afegeix Batllori–, amb la seva tasca també vol transmetre valors de consum responsable.

Espai Ambiental és una cooperativa que treballa la prevenció de residus i amb la qual Batllori col·labora impartint tallers infantils on es consciencia els petits sobre la importància del reciclatge i la reutilització, i on també aprenen com arreglar les seves joguines. El pròxim taller serà el dijous 23 de novembre a les 17.30 h a l’hospital, però en faran d’altres al desembre en diferents districtes.

Per Nadal, instal·larà un petit punt de venda a l’hospital, amb preus simbòlics, on podreu trobar regals molt especials.

Detalls

Adreça Virtut, 14
Barcelona
08012
Transport Fontana (M: L3)
Contacte
També t'agradarà
    Últimes notícies