Inauguració de la Flagship Store de MUJI

Botigues
Inauguració de la Flagship Store de MUJI

Time Out diu

Els amant del Japó ara teniu un nou centre imprescindible de pelegrinatge al Passeig de Gràcia, perquè MUJI obre una nova i impressionant Flagship Store!

La paraula MUJI és l’abreviatura de 'mujirushi ryohin', que en japonès significa ‘producte de qualitat però sense logo’.  I ara Barcelona serà més MUJI que mai! Els dies 30 de novembre i 1 de desembre s’inaugura  la nova Flagship Store d’aquesta casa japonesa en una ubicació de luxe: el famós edifici de La Unión y el Fénix del Passeig de Gràcia, cantonada amb el carrer de Diputació. Un espai de 1200 m2 de superfície, repartits en tres plantes, que converteixen aquesta botiga en la més gran de la marca a tot Europa. Això permetrà que, a més dels productes i serveis que ja coneixem, podrem trobar moltes novetats que ens sorprendran i faran la vida més fàcil. A més de complements per a la llar, la feina o l’oci, mobiliari, productes de bellesa, electrònica, articles de viatge i moda femenina i masculina, hi haurà també llibres, moda infantil, menjar... I serveis exclusius i personalitzats, com per exemple l’assessorament d’interiorisme a la zona de mobiliari. I, a més,podreu prendre un cafè mentre participeu als 'workshops' que es realitzaran de forma regular.

La inauguració estarà plena de sorpreses i els primers assistents podran participar en una promoció amb regal assegurat. Encomaneu-vos a la bona sort, perquè entre aquests regals hi ha ni més ni menys que un parell de bitllets per volar a Tòquio! I qui no guanyi, sempre podrà sentir-se com a la ciutat nipona en aquest nou espai.

Detalls

També t'agradarà