Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La mona més artística

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

La mona més artística

Una espectacular creació de xocolata de qualitat que agradarà a grans i petits!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Que els padrins regalin la mona als seus fillols quan arriba la Pasqua és una de les tradicions més antigues i entranyables. Cada any, els aparadors de les pastisseries s’omplen de dissenys de tot tipus però, si voleu ser els padrins més originals, us presentem una mona que de ben segur us farà triomfar!

Es tracta de la Mona Moritz 2018, una autèntica joia que és tota una obra d’art. El creador d’aquesta meravella és l’Enric Rovira, un referent en el món de la xocolata a escala mundial, que ha tornat a demostrar el seu enginy i la seva creativitat amb una mona de Pasqua molt especial.

La intenció de Rovira era clara: crear una mona molt Moritz, per això l’emblemàtica M s’alça magnànima al centre de la mona, feta de xocolata blanca i banyada de groc. Coronant aquesta peça central hi ha un ou de xocolata negra 70% cacau amb una petita nansa, per representar una gerra de cervesa, símbol característic de la casa. I al damunt de tot, uns ous petits de xocolata blanca ens recorden l’escuma de la cervesa, convertint aquesta creació en una autèntica peça de col·leccionista que, a més, ve acompanyada d’un Seat 600 de Moritz de joguina: un detall que entusiasmarà la canalla!

Ja podeu trobar aquesta delícia tan artística a la Moritz Store, una figura espectacular que encantarà a grans i petits i que us coronarà com els padrins més enrotllats! 

Moritz Store. Ronda de Sant Antoni, 39. M: Sant Antoni. 78 €.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising