Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Árbol mágico
Foto: GlòriesÁrbol mágico

Descobriu la ruta de l’Arbre Màgic que reparteix 7.000 premis!

Durant el mes d'octubre, els centres comercials La Maquinista, Glòries i Splau reparteixen premis únics de diferents marques de referència valorades en més de 100.000€. Us ho expliquem!

Time Out en col·laboració amb La Maquinista, Glòries i Splau
Publicitat

Estem en l’època idíl·lica per aprofitar les tardes i els caps de setmana sortint de casa i passejant pels barris de Barcelona mentre gaudim de la seva vida i energia. I aquest octubre, els centres comercials seran una parada obligatòria en les vostres rutes! I és que La Maquinista, Glòries i Splau tenen preparada una experiència magnifica per tots els que us apropeu als seus centres. Amb quin centre comercial començarà la vostra ruta?
En tots ells trobareu nombrosos premis de grans marques en els arbres màgics que s’han instal·lat en les localitzacions icòniques dels centres comercials. Ja podeu anar pensant quin racó és el més simbòlic de tota La Maquinista, Glòries i Splau per anar-hi i trobar el vostre arbre.
En total, estan en joc 7.000 premis valorats en més de 100.000 euros que podran ser vostres si seguiu els passos que us expliquem a continuació. Esteu preparats per emportar-vos grans premis mentre us ho passeu en gran? Continueu llegint!
Aquesta campanya es desenvolupa en un entorn reforçat pels protocols de vigilància en totes les instal·lacions i s’han intensificat les mesures de prevenció, amb la inclusió de gels hidroalcohòlics, el control de l’aforament a través d’una app i l’augment de la freqüència de neteja.

Guanyar és així de fàcil
Foto: La Maquinista

Guanyar és així de fàcil

Us heu trobat l'‘Arbre Màgic’ de La Maquinista, Glòries o Splau. Quin és el següent pas?
Doncs molt senzill: només heu de presentar dos tiquets de compra que sumin un import de 80€ o superiors i ja podreu emportar-vos un dels premis exclusius.
Comprar en aquests centres comercials té premi doble: primer, que la gran quantitat d’ofertes que trobareu us enamorarà. I després, que les compres que heu fet us portaran més a prop dels 7.000 premis de la campanya. Què més es pot demanar?
A més, per cada participació, com a part de la campanya ‘Cada gest compta’, els tres centres comercials donaran 1 euro a Càritas per les famílies afectades per la pandèmia.

Què us podeu emportar?
Foto: Splau

Què us podeu emportar?

Mòbils, tauletes, videoconsoles, ebooks, productes de moda i accessoris, experiències beauty, sessions amb personal shoppers, descomptes en gastronomia i moltes més promocions. Aquests són els regals que podreu aconseguir!
I a més, de grans marques com Apple, Xiaomi, Decathlon, Casa del Libro, Hollister, Lush, The Body Shop, Mac, Pandora, Rituals, Primark, Tous.
Patinets elèctrics, mòbils, accessoris d’esports, tauletes i molt més us esperen en La Maquinista, Glòries i Splau.

Publicitat
On regna la diversió
Foto: Glòries

On regna la diversió

Han sigut molts els mesos que no hem pogut gaudir com ens agrada dels centres comercials amb la major oferta en moda, restauració i oci, i és per aquesta raó que ara tornem a ells amb més il·lusió que mai.
I és que no hi ha res com un cap de setmana en família a La Maquinista, Glòries o Splau per passar-ho en gran amb tot el que ens ofereixen: una tarda romàntica en parella degustant gastronomia irresistible; o un matí entre amics per posar-se al dia de les últimes tendències.
Els centres comercials han sigut sempre un lloc d’alegria i diversió i ara amb l’‘Arbre Màgic’ serà un espai on els somriures es dibuixaran sols.
Gaudeix de la millor experiència de compres amb premi seguir en La Maquinista, Glòries i Splau! No t’ho pots perdre! Consulta les condicions en les pàgines webs de cada centre comercial.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat