Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Tribu Llibreria

La Tribu Llibreria

Botigues, Llibreries Sant Andreu
La Tribu Llibreria
Foto: La Tribu La Tribu Llibreria

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

En Marc Pons sempre havia volgut muntar una llibreria infantil a Sant Andreu, però va veure que el projecte seria més factible si creixia amb oferta per a adults, per això es va buscar dos companys més de viatge, l’Enric i la Dàlia. Cadascú ve de mons diferents: en Marc de l’editorial, la Dàlia de la comunicació cultural i l’Enric de gestió empresarial, i junts han engegat La Tribu en una antiga masia a Sant Andreu.

“Sant Andreu és un barri amb molt moviment veïnal i associatiu però que no té llibreries de proximitat i independents que surtin dels best-sellers. La Tribu neix com a llibreria generalista i amb la voluntat de ser una referència literària i que estigui molt relacionada amb el teixit del barri, amb els centres cívics i culturals”, ens explica la Dàlia. També organitzen clubs de lectura, presentacions i activitats per dinamitzar la lectura. El nom de La Tribu també és una declaració d’intencions. “Volem que tothom tingui el seu espai, que fem tribu, comunitat, que sigui un punt de reunió per a gent amb els mateixos interessos culturals”, comenta. El 60% del seu catàleg és infantil-juvenil i un 40% per a adults, però tot això pot anar variant segons les demandes de la tribu.

Detalls

Adreça Pons i Gallarza, 30
Barcelona
08030
Transport Sant Andreu (M: L1)
Contacte
Horaris De dl. a ds., de 10.30 a 14 i de 16.30 a 20.30 h
També t'agradarà
    Últimes notícies