Le Pain d'Éric et Benjamin
FOTO: Le Pain d'Éric et Benjamin Le Pain d'Éric et Benjamin
  • Botigues | Pastisseries
  • Dreta de l'Eixample

Le Pain d'Éric & Benjamin

Publicitat

Time Out diu

Una bona baguet –res a veure amb aquella immundícia xicletosa de fa anys– forma part de l'orgull nacional de França: cap parisenc al migdia sense la seva barra llarga i saborosa. En podeu comprar en aquesta fleca artesana: en Benjamin Brabant es va reciclar del màrqueting alimentari al pa artesà. I tant va quedar fascinat per l'ofici d'un dels seus professors, Éric Bonnet, forner de Camélas (el poble de Perpinyà, no pas la banda) que li ret homenatge en la seva fleca, aplicant els seus mètodes: lenta fermentació amb llevat natural, farines ecològiques, formes. I té un d'aquells preciosos forns Matheu de paret de l'any 1950).  

Hi podeu trobar una excel·lent baguet, però també pans d'inspiració nòrdica, amb blat, sègol i llavores i on el fet saludable conviu amb veritables plaers culpables francesos. Sí, tots els croissants que vulgueu, però potser no heu tastat mai la 'chouquette' (pasta de 'choux' amb sucre glaç) o la 'tropezzienne', brioix farcit de crema pastissera de vainilla.

Detalls

Adreça
Consell de Cent, 348
Barcelona
08009
Transport
M: Girona
Horaris
De dt. a dv. de 8 a 20.15 h. Ds. de 8 a 15 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà