Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Moda a dojo: arriba la 080

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

080 barcelona 2017
©Moritz

Moda a dojo: arriba la 080

La 19a edició del 080 Barcelona Fashion arriba de la mà del francès Pierre Cardin i el Teatre Nacional de Catalunya

Advertising
LA 080 BARCELONA Fashion ens apropa, una vegada més, a la màgia del món de la moda. El dissenyador francès Pierre Cardin obrirà aquesta nova edició amb Dorian Gray, la bellesa no té pietat a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) el dilluns 30 de gener. L’espectacle musical, estrenat al teatre La Fenice de Venècia, reflexiona sobre l’inexorable pas del temps a partir de l’obra d’Oscar Wilde. A més a més, en aquesta edició el 080 Barcelona Fashion fa un pas més en la lluita contra els trastorns alimentaris amb accions de prevenció entre col·lectius, professionals i entitats vinculades a la passarel·la de moda catalana.
 
Enguany també s’estrenarà la 3a edició del 080 Fashion Showroom, on hi seran presents prop d’una vintena d’empreses del sector tèxtil i la moda catalans com Escorpion, Punto Blanco, Wom&Now, Loa by Lidia Aguilera o Yerse, que també desfilaran a la passarel·la del 080 Barcelona Fashion. I per si tot això fos poc, en aquesta nova edició més d’una trentena de dissenyadors i marques presentaran les seves col·leccions: s’estrenen a la passarel·la els joves creadors Daniel Rosa, Anel Yaos, Pilar del Campo i la firma Aubergin.
 
El 080 també comptarà per primer cop amb la firma de moda infantil Litte Creative Factory, i amb el prestigiós dissenyador ZE Garcia com a convidat. La desfilada de cloenda anirà a càrrec de la firma E.S. Collection, tota una revolució en la moda íntima masculina.
 
I què millor que acompanyar la millor moda amb una cervesa ben fresca? Un any més, Moritz, la cervesa barcelonina, acompanya aquesta nova edició del 080 Barcelona Fashion i moltes altres sorpreses –amb una campanya a càrrec de Snoop–, perquè hi ha pocs maridatges que casin millor que moda, Barcelona i cervesa. Segur que et sobraran motius per treure-hi el cap!
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising