Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mundana

  • Botigues
  • Sarrià - Sant Gervasi
Botiga Mundana
Foto: Mundana
Publicitat

Time Out diu

Mundana és un local de Barcelona que ofereix menjar, beure, roba i accessoris per la llar. Mundana parla de gust, d’educació i de saviesa mundana.

Segons un informe de les Nacions Unides, l’índex global de felicitat de l’Estat espanyol pel 2019 va ser de 6,35 sobre 10. Parlem d’una mitjana, però us agradaria pujar el vostre índex personal? Si la resposta és sí, benvinguts a l’univers Mundana. “Cal viure la vida bé i això vol dir tenir estones de plaer”, assegura Jaume Colomer, cofundador d’una personalíssima botiga online multimarca que fa un parell de mesos va obrir un petit local a Sant Gervasi. “És com la nostra ambaixada”.

Qualsevol moment és bo per a un moment mundà, per això Mundana s’articula en tres grans eixos: menjar i beure, roba i accessoris i objectes per a la casa. La meva idea de felicitat ara mateix? Unes olives esfèriques de Caviaroli i un Syrah de la Muntanya (DO Empordà), una caçadora Harrington i una bossa de pell d’Equipaje BCN, un petit altaveu de Vifa i una manta de llana de Linen Me. No confongueu plaer amb elitisme, perquè amb unes catànies de La Campana, un ganivet de cuina de Pallarès o uns mitjons de Wams?! també faig. I és que com insisteix en Colomer, “no és qüestió de productes, sinó del moment de felicitat que ens proporcionen”

Escrit per
Raquel Cruz

Detalls

Adreça
Vallirana, 47
Sant Gervasi
Barcelona
08006
Transport
Fontana (M: L3)
Horaris
10.30 h - 14.00 h / 16 h - 20.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà