Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Molt més que un espai dedicat a l'esport

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Nike Box Barcelona

Molt més que un espai dedicat a l'esport

Nike obre BOXBARCELONA a la Barceloneta i aplega en un mateix indret esport, art i noves tendències

Per Time Out en col·laboració amb Nike
Advertising

Si unim Nike i BOXBARCELONA tindrem un còctel d’allò més suggerent: un edifici de la Barceloneta dedicat als amants de l’esport, però també als apassionats de la creativitat artística. Dos mons que aparentment podrien semblar molt allunyats, però que en aquest espai de la Barceloneta casen a la perfecció. Encara et preguntes per què?

Nike Box Barcelona

1. Un entorn privilegiat

BOXBARCELONA està situada en un lloc privilegiat. Sí, és així, no és cap exageració: al carrer Atlàntida, 78, literalment a peu de platja. És per això que l’experiència esportiva també es pot desenvolupar sobre la sorra, amb la brisa del capvespre a la cara i la remor del mar de fons.

Nike Box Barcelona

2. 'Sport talents' per aprendre-ho tot

BOXBARCELONA et permetrà descobrir nous esports gràcies a preparats ‘sport talents’ que te’n mostraran tots els secrets. Entre els noms de capçalera hi ha la Judit Abarca (especialista en running i rolling) , Oriol Ballús (surfista fins a la medul·la), Paula Butragueño o Lucy Quick.  Des de ioga fins a boxa, passant pel ball, pilates o surf, endinsa’t en el món de l’esport d’una manera totalment nova i experiencial.

Advertising
Nike Box Barcelona

3. Art de proximitat i emergent

Trobaràs BOXBARCELONA per la famosa escultura de Rebecca Horn al bell mig de la sorra, ‘L’estel ferit’. Serà una mena de far del que hi ha a l’interior, un autèntic viver de talent i de creativitat amb les imatges d’Alba Yruela, les cadires dissenyades per Marc Morro o els pòsters d’Arnau Pi. Són només els primers exemples d’un projecte creatiu local que cerca la connexió directa amb les avantguardes creatives de la Barceloneta. Art emergent en estat pur!

Nike Box Barcelona

4. Relaxa't davant del mar

I no ens enganyem, després d’una bona sessió d’esport, res més agradable que una sessió de relax. I aquest detall importantíssim no passa desapercebut a BOXBARCELONA, que ha preparat un espai ‘chill-out’ on hidratar-se i contemplar una espectacular posta de sol davant del mar.

Advertising
Nike Box Barcelona

5. 'Mens sana in corpore sano'

No farem ara un catàleg dels beneficis des del punt de vista de la salut de la pràctica regular de l'esport. Segur que tots els teniu al cap i no cal descriure'ls. Però tingueu present, i ja ho deien els clàssics, que eren molt savis: l'exercici físic ens fa estar millor amb nosaltres mateixos. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising