Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Castro Bikes

Objectes de desig fets a Barcelona

Ulleres, bosses, llums, bicis... el bo i el millor del disseny fet a casa

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Els voldràs tenir per bells i originals, per clàssics, perquè són objectes d'autor i te'ls poden fer quasi a mida. El darrer argument, si en calen més per convèncer-vos que els podeu desitjar aquests objectes sense mesura, és que estan dissenyats a Barcelona i es produeixen a nivell local i nacional. Per somniar una mica.

Taules en cos i ànima

Taules en cos i ànima

Esteve Aymà va trobar la calma fent 'skates' amb fusta de pi i en dos anys n’ha produït més de 200. Treballa per encàrrec, juga amb l’imaginari del client i per això costa veure dues taules Aymà idèntiques. 65 €.

12 Pulgadas (Duran i Bas, 1)
Música esculpida

Música esculpida

'Atalaia', el llibre d'artista publicat per Terranova, aglutina la música d'Ulldeter i les instal·lacions de Maria Prats, i presenta un diàleg multidisciplinari entre creadors vigorosos com David Bestué. Ariadna Parreu i Pol Esteve. 50 €

Wer-Haus (Aragó, 287).
Publicitat
Les lents del David

Les lents del David

Els setze anys d’experiència en el món de l’òptica i la passió pels tatuatges de David Hipple són a la gènesi de Raval Eyewear, una firma d’ulleres que aposta per materials de qualitat i dissenys amb tocs rebels. 165 €.

ravaleyewear.com
L’hereu del cigne

L’hereu del cigne

No podem apartar la mirada del nou boleiar de Pertegaz, clàssic de clàssics. El cigne –és així com el modista anomenava les seves models i muses– dóna pas a l’ocell gravat a la col·lecció de complements de la firma de moda, d’entre els quals brilla la bossa Diagonal. 265 €.

Pertegaz (Diagonal, 423). pertegaz.es
Publicitat
Caçadors de tresors

Caçadors de tresors

A Fusta’m són especialistes en recuperar mobles i altres objectes de decoració antics i preciosos, com aquest peix realitzat en fusta tallada i metall. Data dels anys 60 i l’han pescat a les platges de Palafrugell. 80 €.

Fusta'm (Joaquín Costa, 62)
Poesia en moviment
© Maria Dias

Poesia en moviment

Amb tècniques de tota la vida i pinzellades d’avantguardisme, Aldanondo y Fernández signen un calçat insòlit. D’aquí que les llengüetes de les 'monkstrap' de la col·lecció 'In motion' siguin intercanviables. 850 €.

www.aldanondoyfdez.com
Publicitat
Una altra Sezession

Una altra Sezession

La parella de gerros Seze ret homenatge a la Sezession vienesa; i com totes les peces de la dissenyadora Romina Gris demanen que les apilem i les col·leccionem amb devoció. 140 € (conjunt).

rominagris.com
Transport local

Transport local

Una bici concebuda per arquitectes per a ciclistes del morro fi i feta a Barcelona. Es diuen Castro i són elegants, lleugeres i fàcils d'emmagatzemar (si feu girar el manillar...) A partir de 820 €

castrobikes.com
Publicitat
Llums d'arxiu

Llums d'arxiu

A mitjans dels anys 50, Josep Antoni Coderch va dissenyar i produir la Disa. TUNDS ha reeditat el llum de suspensió seguint les indicacions de mides, materials i altres detalls recollits a l'arxiu de l'arquitecte. A partir de 495 €.

A00 (Sèneca, 9)
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat