Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Castro Bikes

Objectes de desig fets a Barcelona

Ulleres, bosses, llums, bicis... el bo i el millor del disseny fet a casa

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Els voldràs tenir per bells i originals, per clàssics, perquè són objectes d'autor i te'ls poden fer quasi a mida. El darrer argument, si en calen més per convèncer-vos que els podeu desitjar aquests objectes sense mesura, és que estan dissenyats a Barcelona i es produeixen a nivell local i nacional. Per somniar una mica.

Taules en cos i ànima

Esteve Aymà va trobar la calma fent 'skates' amb fusta de pi i en dos anys n’ha produït més de 200. Treballa per encàrrec, juga amb l’imaginari del client i per això costa veure dues taules Aymà idèntiques. 65 €.

12 Pulgadas (Duran i Bas, 1)

Música esculpida

'Atalaia', el llibre d'artista publicat per Terranova, aglutina la música d'Ulldeter i les instal·lacions de Maria Prats, i presenta un diàleg multidisciplinari entre creadors vigorosos com David Bestué. Ariadna Parreu i Pol Esteve. 50 €

Wer-Haus (Aragó, 287).
Publicitat

Les lents del David

Els setze anys d’experiència en el món de l’òptica i la passió pels tatuatges de David Hipple són a la gènesi de Raval Eyewear, una firma d’ulleres que aposta per materials de qualitat i dissenys amb tocs rebels. 165 €.

ravaleyewear.com

L’hereu del cigne

No podem apartar la mirada del nou boleiar de Pertegaz, clàssic de clàssics. El cigne –és així com el modista anomenava les seves models i muses– dóna pas a l’ocell gravat a la col·lecció de complements de la firma de moda, d’entre els quals brilla la bossa Diagonal. 265 €.

Pertegaz (Diagonal, 423). pertegaz.es
Publicitat

Caçadors de tresors

A Fusta’m són especialistes en recuperar mobles i altres objectes de decoració antics i preciosos, com aquest peix realitzat en fusta tallada i metall. Data dels anys 60 i l’han pescat a les platges de Palafrugell. 80 €.

Fusta'm (Joaquín Costa, 62)

Poesia en moviment

Amb tècniques de tota la vida i pinzellades d’avantguardisme, Aldanondo y Fernández signen un calçat insòlit. D’aquí que les llengüetes de les 'monkstrap' de la col·lecció 'In motion' siguin intercanviables. 850 €.

www.aldanondoyfdez.com
Publicitat

Una altra Sezession

La parella de gerros Seze ret homenatge a la Sezession vienesa; i com totes les peces de la dissenyadora Romina Gris demanen que les apilem i les col·leccionem amb devoció. 140 € (conjunt).

rominagris.com

Transport local

Una bici concebuda per arquitectes per a ciclistes del morro fi i feta a Barcelona. Es diuen Castro i són elegants, lleugeres i fàcils d'emmagatzemar (si feu girar el manillar...) A partir de 820 €

castrobikes.com
Publicitat

Llums d'arxiu

A mitjans dels anys 50, Josep Antoni Coderch va dissenyar i produir la Disa. TUNDS ha reeditat el llum de suspensió seguint les indicacions de mides, materials i altres detalls recollits a l'arxiu de l'arquitecte. A partir de 495 €.

A00 (Sèneca, 9)
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat