Obrador la Nena

Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
Qualsevol projecte pastisser on hi hagi involucrada la Tacalà Mur (cofundadora del forn Cloudstreet) és sinònim de solvència, ingredients naturals i saludables intencions. L’Obrador la Nena, que proveeix de pastissos la xocolateria de Gràcia homònima, no n’és l’excepció. Els seus pastissos i 'plum-cakes' –si tasteu el de xocolata i plàtan, natural i fresc, no l’oblidareu– són pura artesania comestible. Per exemple, hi podeu trobar pastissos de xocolata vegana, o de pastanaga i espècies, aquests sense gluten i sense lactosa. Encara que precisen que treballen per a l’intolerant, no pas per al celíac. Magdalenes, tiramisús, melindros, galetes... per muntar berenars que farien morir d’enveja qualsevol tieta burgesa de les de missa i tortellet.