Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fundació Formació i Treball | Beyondwear
Fundació Formació i Treball | Beyondwear

​​Obre Beyondwear: la primera botiga Vintage de Formació i Treball

Us agrada comprar peces vintage per crear un armari únic i amb molta personalitat? Doncs estigueu atents: la Fundació Formació i Treball inaugura la primera botiga de roba vintage Beyondwear i us expliquem tots els detalls!

Time Out en col·laboració amb Fundació Formació i Treball
Publicitat

Si us apassiona rebuscar entre tot tipus de roba vintage per trobar peces úniques que no tingui ningú més… tenim una novetat per vosaltres! La Fundació Formació i Treball, membre de la Cooperativa Moda re-, acaba d’inaugurar la seva primera botiga de roba vintage a Barcelona, al barri de Gràcia (carrer Puigmartí, 28). I si sou dels que teniu en compte el mediambient a l’hora de consumir: aquesta botiga està feta a mida per vosaltres! Sou friquis de la moda sostenible? Doncs heu de saber que la Fundació no només en fa prou amb això:  també gestiona tones i tones de roba i complements a través de recollides directament o en col·laboració amb altres entitats, que van a les diferents plantes de tractament textil que la Fundació té repartides per Catalunya. En aquestes plantes de gestió textil, la roba es classifica segons el seu estat i composició i en més de la meitat de casos, es destina a la seva reutilització en el seu estat en els més de 140 punts de venda de tot l’Estat espanyol. I encara no ho sabeu tot, a la planta de Sant Esteve Sesrovires, la més gran i innovadora del sud d’Europa, també es prepara roba per al seu reciclatge obrint noves vies d’investigació en aquesta línia per poder aprofitar com més textil millor i reduir així l’impacte mediambiental d’aquesta industria. I és que Beyondwear va més enllà de vestir-se, incentiva que es tingui en compte on i com comprem la roba. Us voleu vestir al vostre gust però sense deixar de banda la inclusió social i la sostenibilitat? Seguiu llegint si voleu descobrir tots els secrets d’aquesta nova botiga i tots els beneficis mediambientals i ètics que s’amaguen darrera les compres de segona mà!

El benestar de les persones, per davant
Fundació Formació i Treball | Beyondwear

El benestar de les persones, per davant

Si sou amants de l’economia circular ja us podem assegurar que teniu nou lloc de confiança. I si us diem que a més de la sostenibilitat també vetllen per donar oportunitats laborals a col·lectius en situació de vulnerabilitat? Doncs sí, tal i com ho llegiu, per gestionar l’activitat comercial d’aquesta botiga i la resta que la fundació té al territori català, així com de les línies productives vinculades a la recollida i triatge de la roba usada, s’han fet centenars de contractes d’inserció sociolaboral per evitar i reduir el risc d’exclusió social d’aquestes persones. Ara que ja coneixeu tots els valors de la fundació, només falta que traieu el nas a Beyondwear per trobar sostenibilitat, moda i inclusió en majúscules!

Una segona vida a la roba i al planeta
Fundació Formació i Treball | Beyondwear

Una segona vida a la roba i al planeta

Amb la sostenibilitat per davant, la Fundació Formació i Treball amb més de 30 anys al capdavant de botigues de roba de segona mà, ha fet un pas endavant obrint una nova línia de roba vintage, consolidant-se així al territori barceloní. Us imagineu una botiga de roba vintage, i amb un rerefons ètic i just pel planeta? Beyondwear vol trencar amb l’estigma de la roba utilitzada i obrir-se a tota classe de públics, oferint-vos aquesta oferta a Barcelona. I a més de tot això, reciclen residu tèxtil i li donen segones oportunitats en més de 140 establiments que podeu troobar arreu del país sota la marca Moda re-. Ja ho sabeu, si no us podeu esperar més a comprar roba vintage i sostenible, només us heu de dirigir a Gràcia, al carrer Puigmartí, 28 i començar a rebuscar per trobar tot el que volgueu al vostre nou armari!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat