Fundació Formació i Treball | Beyondwear
Fundació Formació i Treball | Beyondwear

​​Obre Beyondwear: la primera botiga Vintage de Formació i Treball

Us agrada comprar peces vintage per crear un armari únic i amb molta personalitat? Doncs estigueu atents: la Fundació Formació i Treball inaugura la primera botiga de roba vintage Beyondwear i us expliquem tots els detalls!

Time Out en col·laboració amb Fundació Formació i Treball
Publicitat

Si us apassiona rebuscar entre tot tipus de roba vintage per trobar peces úniques que no tingui ningú més… tenim una novetat per vosaltres! La Fundació Formació i Treball, membre de la Cooperativa Moda re-, acaba d’inaugurar la seva primera botiga de roba vintage a Barcelona, al barri de Gràcia (carrer Puigmartí, 28). I si sou dels que teniu en compte el mediambient a l’hora de consumir: aquesta botiga està feta a mida per vosaltres! Sou friquis de la moda sostenible? Doncs heu de saber que la Fundació no només en fa prou amb això:  també gestiona tones i tones de roba i complements a través de recollides directament o en col·laboració amb altres entitats, que van a les diferents plantes de tractament textil que la Fundació té repartides per Catalunya. En aquestes plantes de gestió textil, la roba es classifica segons el seu estat i composició i en més de la meitat de casos, es destina a la seva reutilització en el seu estat en els més de 140 punts de venda de tot l’Estat espanyol. I encara no ho sabeu tot, a la planta de Sant Esteve Sesrovires, la més gran i innovadora del sud d’Europa, també es prepara roba per al seu reciclatge obrint noves vies d’investigació en aquesta línia per poder aprofitar com més textil millor i reduir així l’impacte mediambiental d’aquesta industria. I és que Beyondwear va més enllà de vestir-se, incentiva que es tingui en compte on i com comprem la roba. Us voleu vestir al vostre gust però sense deixar de banda la inclusió social i la sostenibilitat? Seguiu llegint si voleu descobrir tots els secrets d’aquesta nova botiga i tots els beneficis mediambientals i ètics que s’amaguen darrera les compres de segona mà!

El benestar de les persones, per davant

Si sou amants de l’economia circular ja us podem assegurar que teniu nou lloc de confiança. I si us diem que a més de la sostenibilitat també vetllen per donar oportunitats laborals a col·lectius en situació de vulnerabilitat? Doncs sí, tal i com ho llegiu, per gestionar l’activitat comercial d’aquesta botiga i la resta que la fundació té al territori català, així com de les línies productives vinculades a la recollida i triatge de la roba usada, s’han fet centenars de contractes d’inserció sociolaboral per evitar i reduir el risc d’exclusió social d’aquestes persones. Ara que ja coneixeu tots els valors de la fundació, només falta que traieu el nas a Beyondwear per trobar sostenibilitat, moda i inclusió en majúscules!

Una segona vida a la roba i al planeta

Amb la sostenibilitat per davant, la Fundació Formació i Treball amb més de 30 anys al capdavant de botigues de roba de segona mà, ha fet un pas endavant obrint una nova línia de roba vintage, consolidant-se així al territori barceloní. Us imagineu una botiga de roba vintage, i amb un rerefons ètic i just pel planeta? Beyondwear vol trencar amb l’estigma de la roba utilitzada i obrir-se a tota classe de públics, oferint-vos aquesta oferta a Barcelona. I a més de tot això, reciclen residu tèxtil i li donen segones oportunitats en més de 140 establiments que podeu troobar arreu del país sota la marca Moda re-. Ja ho sabeu, si no us podeu esperar més a comprar roba vintage i sostenible, només us heu de dirigir a Gràcia, al carrer Puigmartí, 28 i començar a rebuscar per trobar tot el que volgueu al vostre nou armari!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat