Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Papereria Segarra

Papereria Segarra

Botigues Barcelona
Papereria Segarra
Foto: Maria Dias

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Firma de referència que subministra articles d'oficina a empreses i papereria de proximitat, la Segarra està a punt de fer 80 anys. Al mateix local i amb treballadors de tota la vida (30-35 anys a l’empresa), té un perfil d’establiment que sembla extingit a la ciutat. La tercera generació, Marta i Antoni Segarra, continuen amb l'embranzida de l'avi Emili però compaginant l'aparador i el taulell clàssics amb la venda online. Centenars de referències del seu catàleg a internet posen a l'abast d'empreses i negocis tota mena de material, no tan sols de papereria.

El retorn escolar exigeix passar per aquesta botiga que cuida la venda tradicional. Impacte visual i olor que alimenta la memòria amb promeses de llapis i llibretes. I per descongestionar-nos d’excessos tecnològics ens podem decidir pels històrics quaderns Leonardo o les últimes novetats en l'àmbit creatiu. Des d'acolorir mandales a construir objectes en 3D sense impressora, només amb les mans i un llapis de filaments. Qui s'hi atreveix?

Per Maria Gorgues

Publicat

Detalls

Adreça Muntaner, 63
Eixample Esquerra
Barcelona

Transport Universitat (M: L1)
També t'agradarà
    Últimes notícies