Pastisseria Canal

Botigues, Pastisseries El Putget i Farró
Pastisseria Canal
1/3
2/3
3/3

No són la pastisseria més antiga de Barcelona –va obrir el 1970, res comparat amb les glòries burgeses d'abans de la Guerra Civil– però sí que juguen un paper clau a l'hora d'introduir innovacions en la producció artesana de dolços. Han convertit en clàssics pastissos de creació pròpia com el Martinica –sabors d’estiu a base de mousse de coco, interior cremós de pinya i pa de pessic amb daus de pinya– i alhora tenen tot el repertori de tortells i braços de gitano que vol emportar-se a casa la senyora de la part alta de Muntaner els diumenges al matí. 

Ara bé, els seus croissants són un punt i apart: tenen en el seu poder el títol del Millor Croissant Artesà de Mantega del 2016. Excell·leixen en els paràmetres clàssics: una forma del tot regular, amb un amuntegament de capes de pasta fullada finíssimes, i un alveolat interior que el converteix en un petó de mantega eteri. Llaminers, el seu croissant de xocolata també és dels que tenen club de fans.

Publicat

Lloc de la ubicació Pastisseria Canal
Contacte
Adreça Muntaner, 566
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona
08022
Horaris De dl. a dv. de 8.30 a 20.30 h. Ds. de 9 a 15 h i de 17 a 20.30 h. Dg i festius de 9 a 15 h.
Transport El Putxet (FGC)
Static map showing venue location
LiveReviews|0
1 person listening