Pepa Paper

Botigues L'Antiga Esquerra de l'Eixample
0 M'encanta
Guarda-ho
Pepa Paper
© Maria Dias

El món digital no és immune al romanticisme. “La nostàlgia és un error”, deia l’actriu francesa Simone Signoret, però molts consumidors del segle XXI s’estimen més les fotos en paper. Això explica la supervivència dels àlbums, i a PEPA PAPER són el producte estrella. Enquadernats a mà en el seu propi taller, poden ser personalitzats o temàtics (casament, nadons, etc.); seguir les tendències de moda o ser fidels a la línia de PEPA PAPER. Això últim és fonamental per als que volen col·leccionar volums sense trencar l’estètica.

Fabricació i importació i, recentment, les franquícies, són els eixos de PEPA PAPER. Malauradament, el nombre d’industrials de papereria de gamma alta és mínim: o no han existit, o no hi ha hagut continuïtat. L’alta papereria, o la papereria de boutique té, doncs, etiqueta internacional a PEPA PAPER. Des dels objectes d’escriptori fins a les postals, passant per les agendes o les llibretes, sense oblidar els estoigs o les carteres. Qualitat amb nom propi: Moleskine, Pantone, Caran d’Ache, Filofax o Mandarina Duck, entre d’altres. Marques de prestigi que acomboien la producció pròpia de línies d’oficina i personalitzades, com ara Pepa Bussiness.

El PEPA PAPER originari va ser l’aventura de Susana Monjo que, el 1979, va obrir la botiga del carrer París (també en tenen a Balmes 50 i a l'Illa Diagonal) Productes de disseny propi, i la col·laboració amb artesans impressors i enquadernadors, van crear la personalitat del negoci que, des de fa tres anys, té una nova propietat gestionada per tres socis. Un dels aspectes més engrescadors de PEPA PAPER és descobrir el paper com a material artístic. Una passió, també li podeu dir nostàlgia o fetitxisme, que admet tot tipus d’artesania i manualitats. Si li dieu scrapbook sereu a la cresta de l’onada.

 

Per M.G

Publicat

Lloc de la ubicació Pepa Paper
Contacte
Adreça Paris, 167
Eixample
Barcelona
08036
Transport Diagonal (L3, L5, FGC)
LiveReviews|0
2 people listening