Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Postres rodones per endolcir un dia màgic

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Tortell de Reis by Triticum i Moritz

Postres rodones per endolcir un dia màgic

El tortell de Reis de Triticum by Moritz

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

El de Reis és un dels dies més especials de l’any per als petits de la casa i també per a les seves famílies. Una ocasió que bé es mereix unes postres a l’altura. Després d’un bon dinar, d’obrir els primers regals i de preparar les copes de cava, arriba un dels moments més esperats de les festes nadalenques: el d’encetar el tortell de Reis! Moritz vol que aquest pastís sigui més especial que mai i per això ha posat a la venda el Roscottone, una versió elaborada amb ingredients de primera qualitat pels forners de Triticum. 

Si aneu a la Moritz Store trobareu dos tipus de Roscottone: en tenen un de massapà fet amb vainilla de Madagascar i fruites confitades (taronja, cirera i meló). Si sou xocolaters, l’altre Roscottone de Triticum us resultarà encara més temptador: està fet amb perles de xocolata negra Valrhona i pasta gianduja Valrhona –que està preparada a base de cacau, mantega de cacau, avellanes, sucre i lecitina de soia–. 

A més, aquestes postres tan especials combinen la modernitat i la tradició: recordeu que, si el vostre tros de tortell porta la fava, cal que el pagueu. Però si sou els afortunats en mossegar la figureta, sereu coronats i convertits en els reis i reines de la celebració! La manera més dolça de rematar unes festes nadalenques gastronòmiques és compartir amb la gent que estimeu el Tortell de Triticum by Moritz: un pecat reial que no requereix penitència! 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising