Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
IQOS
IQOS

Què significa ser un Game Changer (i per què n'hi ha cada vegada més a Barcelona)

Descobrim aquest terme de la mà d'IQOS*, que ha desafiat al dissenyador Leandro Cano a demostrar ser un veritable Game Changer. Com? Canviant les regles del joc de la moda i mostrant una alternativa revolucionària per a fumadors adults

Time Out en col·laboració amb IQOS
Publicitat

Penseu en Barcelona, en la innovació que respira, en els seus avanços pioners. És una gran ciutat en què passen moltes coses; algunes d'elles, portades a terme per persones inspiradores, canvien el paradigma de què es porta, què es menja, què es visita. Imagineu la primera persona que va circular amb un vehicle a motor; la primera que va triar canviar a la bicicleta; la primera que va obrir un teatre o un restaurant de cuina japonesa a la ciutat. Van iniciar una revolució. Van ser, com segueixen sent molts, Game Changers: persones disposades a canviar les regles del joc, i que van inspirar altres a seguir la seva estela.

Avui, ens envolten molts Game Changers a la Ciutat Comtal. Vosaltres mateixos podeu ser part d'aquest grup. I no, no es tracta només de fer grans coses, sinó de prendre petites decisions que avancen cap al canvi real: per exemple, començar a comprar en negocis locals de cada barri, apostar per marques sostenibles o, si sou fumadors adults, donar un canvi des d'una forma tradicional de consumir cigarrets a una millor alternativa com IQOS*, que elimina la combustió de l'equació.

En el món de la moda trobem un gran exemple de Game Changer. Us expliquem la idea que ha plantejat Leandro Cano i per què demostra que el món és per a aquells que s'atreveixen a donar un pas endavant.

Un autèntic Game Changer
IQOS

Un autèntic Game Changer

La moda és un territori perfecte per explorar el concepte Game Changer. Perquè una peça tradicional pot ser reinterpretada de les formes més innovadores possibles, i la revolució pot començar en la forma de vestir.

En aquest sentit, Leandro Cano s'ha unit a IQOS per demostrar una cosa: que és un veritable Game Changer. Ho ha fet a través de la reinterpretació d'un vestit tradicional, que ha transformat completament per traçar un paral·lelisme clar de ruptura amb l'establert, amb "el de sempre". Com el pas a IQOS, una forma real i innovadora de consumir tabac que presenta menys risc per a la vostra salut que continuar fumant*.

Una perspectiva rupturista
IQOS / Pablo Sanz García

Una perspectiva rupturista

Aquest repte que Leandro Cano ha acceptat per part de IQOS és, en realitat, part del seu ADN. És conegut per trencar amb l'establert, per canviar el món de la moda a través de la creativitat i la innovació. I per això, ha estat la figura triada per transformar, al pur estil Game Changer, un vestit tradicional, reflectint els valors d'IQOS en un vestit únic al món.

Com no podia ser d'altra manera, el dissenyador ginenense Leandro Cano ha triat la perspectiva tradicional que més el representa: el vestit típic de Cobijada, de Véjer de la Frontera, que ha reinterpretat mitjançant la seva visió única i carregada de matisos. Una peça actual, que trenca amb el tradicional, com IQOS trenca amb la forma establerta de fumar tabac.

En el seu origen, el vestit de cobijada es compon d'unes enaguas brodades, blusa brodada, una saya de vellut negre i un mantell, tot això confeccionat a mà per artesanes locals en base als patrons tradicionals. Ara Cano, per primera vegada en la seva història, interpreta aquest conjunt que data del segle XV. Un vestit únic que es va presentar el passat 22 de febrer a un esdeveniment exclusiu de la marca a l'històric edifici de la Llotja de Mar de Barcelona.

La revolució Game Changer
IQOS

La revolució Game Changer

Potser ja sou part dels Game Changers, però encara no li posàveu un nom. Ho sou si sou fumadors i us heu passat a IQOS, un dispositiu que escalfa el tabac en lloc de cremar-lo, per la qual cosa no produeix alquitrà** i elimina la fum, produint amb això un 95% menys de substàncies químiques nocius en comparació amb els cigarrets***. Per això, canviar a IQOS presenta menys risc per a la vostra salut que seguir fumant***, a més de reduir l'olor a fum de cigarret i les taques als dents.

IQOS ha portat la seva visió innovadora a les ciutats clau com Madrid, Barcelona, València i Sevilla. A través dels seus esdeveniments 'Game Changers', la marca ha inspirat la comunitat a adoptar un enfocament diferent cap a un futur sense fum. Perquè ser part de la comunitat IQOS no només significa gaudir d'alternatives revolucionàries, sinó també compartir l'emoció de formar part d'aquest moviment. Aquests esdeveniments no només són celebracions, sinó també recordatoris que junts, estem canviant les regles del joc.

Perquè sí, ser Game Changer passa, a vegades, per un petit pas que en realitat significa molt. I en un entorn sempre canviant com l'urbà, donar passos cap a noves formes de fer les coses és un gest gairebé natural. I vosaltres, ja us heu unit al fenomen Game Changer? Presteu atenció a les properes novetats, perquè IQOS Game Changers replantejarà l'establert en diferents territoris com estan fent amb la moda, traslladant-lo a altres àmbits com Música, Gastronomia i Art. No us ho perdeu!

________

*IQOS no està exempt de risc i amb el seu ús s'inhala nicotina, que és addictiva. Dirigit únicament a fumadors adults.

**El 95% no implica necessàriament una reducció del 95% del risc. IQOS ILUMA no està exempt de risc.

***Reduccions de mitjana en els nivells d'una sèrie de substàncies químiques nocius (excloent la nicotina) comparat amb la fum d'un cigarret de referència. Basat en estudis científics realitzats amb unitats de tabac per escalfar del fabricant dissenyades per a IQOS.

****Basat en l'evidència total disponible per a IQOS ILUMA en comparació amb continuar fumant.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat