0 M'encanta
Guarda-ho

Rebaixes d'hivern 2017

10 botigues de moda per a home i per a dona

On land

Gener segueix sent mes de rebaixes per a molts establiments, digui el que digui la lletra petita dels marc legals. Aquí algunes de les botigues que heu de visitar si voleu gaudir d'una bona selecció de roba i complements amb descompte.

M69

M69 és una botiga multimarca de moda especialitzada en home, basada en marques internacionals. Podeu visitar-los a l'espai de l'Eixample, l'original, i la botiga del Born si voleu fer-vos amb un armari sobri, atemporal i elegant; hi trobareu marques com Woolrich, J. Lindeberg, Roberto Collina i Fred Perry amb descomptes a partir del 30%.

Llegir-ne més
Eixample

Lolos Barcelona

Lolos Barcelona és un espai del Raval dedicat a l'univers 'outdoor' i treballen amb firmes carregades d'història, tradició i un gran imaginari, com la francesa Saint James i les nordamericanes Levi's Vintage, Topo, Patagonia i Pendleton, entre d'altres. La seva selecció de motxilles amb pedrigrí és brillant.

Llegir-ne més
Barcelona

Wer-Haus

A Wer-Haus aposten per l'avantguarda amb marques com Lemaire i Raf Simons, i altres propostes més assequibles, i alhora intenses, com Études Studio, Gosha Rubchinskiy, misbhv, CMMN SWDN, MariusPetrus i Sunspel. Visiteu-los ara, que tenen descompte.

Llegir-ne més
Barcelona
Advertising

Picnic

En aquesta petita concept-store roba, accessoris i revistes de tendències conviuen en harmonia. Hi trobareu marques com Paloma Wool, Loreak Mendian, i les col·leccions de Béhulah, marca impulsada pels propietaris de Picnic. Fan fins a un 50% descompte en roba i calçat; els accessoris, que són l’altre pal de paller de la botiga, no tenen rebaixa.

Llegir-ne més
Gràcia

Trait Store

Moda urbana, tant de firmes nòrdiques com de marques locals. Aquesta és la proposta de Trait Store, la botiga de Parlament en què podeu fer-vos amb peces de roba de Carhwart Wipp, Daily Paper, Suit, Nudie Jeans i Wemoto. L'assortit de dona no és tan extens, però mereix una ullada, com l'acurada tria de complements.

Llegir-ne més
Sant Antoni

American Apparel

La cadena nordamericana ha anunciat el tancament de la botiga d'Avinyó i la resta d'espais d'Europa i part del món. Per això liquiden estocs, que de moment rebaixen fins al 50%. Per a fer-se amb algun bàsic o producte insígnia de la marca, si encara no ha volat la vostra talla.

Llegir-ne més
El Gòtic
Advertising

OnLand

OnLand és ja un clàssic, un espai multimarca d’on homes i dones surten satisfets. Hi trobareu marques locals com Carlotaoms i Josep Abril, a més de les col·leccions d'OnLand i Gorni Kramer, les dues darreres dissenyades pels propietaris de la botiga. Ideal per construir-se un fons d’armari sense perdre de vista les tendències.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Lagarta

A Lagarta trobareu les peces de patrons senzills i teixits nobles de la marca homònima i també roba d'altres marques amb qui comparteixen filosofia. I ara fan descomptes del 20 i 30%, també en alguns productes seleccionats, com les sabates menorquines de Quoque.

Llegir-ne més
Sant Gervasi - Galvany

Nonchalante

Treballen amb firmes franceses, italianes i també marques locals seleccionades amb molt bon ull per a un armari femení eclèctic i amb aires 'chic'. La bona notícia es que tenen fins a un 40% de descompte en roba, calçat i accessoris, de marques com Veja i Pomandere.

Llegir-ne més
Sarrià - Sant Gervasi
Advertising

Colmado

La roba i els accessoris de disseny de llarg recorregut són els protagonistes d'aquest espai que creix per acollir pròximament propostes per al públic masculí. Ajudeu-los a liquidar estoc, només fins al 21 de gener!

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Comentaris

0 comments